Veszprémi Kormányhivatal

A természet íze, a vidék portékája egy helyen

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.nov.16. csütörtök - 11:39
Negyedik alkalommal rendezték meg a Bakony Expot, a bakonyi ízek vásárát. November 10. és 12. között helyi termelők és kézművesek kínálták portékájukat a Veszprém Arénában.

Trófeaszemle és elismerés

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.nov.7. kedd - 16:34
Immár harmadik alkalommal gyűltek össze a vadászok és vadgazdálkodók a Veszprém Megyei Vadászkamarai Trófeaszemlén. A Bakonyerdő Zrt.-vel és a VERGA Zrt.-vel közösen szervezett rendezvényen átadták a 2015-ben alapított Hubertlaki Keresztet is.

TÁJÉKOZTATÓ A MAGYAR KÖZIGAZGATÁSI ÖSZTÖNDÍJPROGRAMRÓL

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.okt.26. csütörtök - 16:20
A Miniszterelnökség pályázatot hirdet a 2018. évi Magyar Közigazgatási Ösztöndíjra a közigazgatási életpálya iránt elhivatott, idegen nyelveket beszélő, felsőfokú végzettséggel rendelkező fiatalok részére.

TÁJÉKOZTATÓ TERÜLETI KÖZIGAZGATÁSI ÖSZTÖNDÍJPROGRAMRÓL

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.okt.26. csütörtök - 16:00
A Miniszterelnökség pályázatot hirdet a 2018. évi Területi Közigazgatási Ösztöndíjra a területi közigazgatási életpálya iránt elhivatott, felsőfokú végzettséggel rendelkező fiatalok részére.

TÁJÉKOZTATÁS

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.okt.12. csütörtök - 15:09
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Balatonfűzfői Kormányablakban (Balatonfűzfő, Nike körút 1.) 2017. október 12. (csütörtök) és október 13. (péntek) között – műszaki hiba miatt – a telefonos és elektronikus ügyintézés szünetel. A papír alapú kérelmek befogadása továbbra is zavartalan, a kormányablak munkatársa személyes tájékoztatásnyújtással áll az ügyfelek rendelkezésére.

Elismerés Veszprém megye védelméért

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.okt.10. kedd - 09:09
Először adták át a 2017 tavaszán alapított „Veszprém Megye Védelméért” emlékplaketteket, amelyet olyan rendvédelmi dolgozók érdemeltek ki, akik a napi feladataikon túl többletmunkát vállalnak és akár szabadidejüket is feláldozzák a haza és a megye védelméért. A díjak átadására a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság Ünnepi ülésén került sor hétfőn a Megyeházán.

Trófeamustra Sárosfőn

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.okt.9. hétfő - 12:49
A szeptemberi szarvasbőgés zárásaként immár a 12. trófeamustráját tartotta meg a Bakonyerdő Zrt, hagyományosan a devecseri erdészethez tartozó sárosfői vadászháznál. Az eseményen Bitay Márton Örs, a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkára mellett Takács Szabolcs, Veszprém megyei kormánymegbízott is jelen volt.

Tartalékosok nélkül nem létezhet ütőképes haderő

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.okt.9. hétfő - 08:00
Közel 300 önkéntes területvédelmi tartalékos alapkiképzésébe nyert bepillantást és eskütételüknek volt tanúja Takács Szabolcs kormánymegbízott. Az október 7-én, szombaton, a Hajmáskér melletti lőtéren megrendezett „Bevonulás 2017” elnevezésű gyakorlati napon Simicskó István honvédelmi miniszter is jelen volt.

Elismerés és köszönet

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.okt.2. hétfő - 16:36
A 17. FINA Világbajnokság biztosításáért, sikeres megvalósításért és a szervezési feladatokban végzett munkájáért elismerést vehetett át Takács Szabolcs kormánymegbízott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtöki állománygyűlésén.

Tájékoztatás ügyintézés szüneteléséről

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.okt.2. hétfő - 13:30
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Devecseri Járási Hivatalban (Devecser, Petőfi tér 1.) 2017. október 2-án (hétfőn) az elektronikus és telefonos ügyintézés szünetel. A papír alapú kérelmek befogadása és a személyes tájékoztatásnyújtás továbbra is zavartalan. Az ügyintézés szünetelése alatt felmerülő esetleges kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük!

TÁJÉKOZTATÁS

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.okt.2. hétfő - 08:00
A Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatala tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy 2017. október 2. napjától a megváltozott munkaképességű személyek ügyeinek teljes körű intézése a Komakút tér 1. szám (rendelőintézet) alatti épület IV. emeleti ügyfélszolgálatán történik.

Paktumirodát adtak át Pápán

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.szep.27. szerda - 09:01
Takács Szabolcs kormánymegbízott és Áldozó Tamás, Pápa város polgármestere hétfő délelőtt adták át hivatalosan a Márton István utcában található Paktumirodát.

Több mint egy évtizedes kapcsolat

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.szep.18. hétfő - 09:22
Megújította 2004-ben kötött partnerségi megállapodását a Magyar Tartalékosok Szövetségének Veszprém Megyei Egyesülete és a Német Tartalékos Szövetség Felsőbajor Megyei Csoportja.

Tájékoztatás

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.szep.6. szerda - 08:35
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Veszprémi Járási Hivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Osztálya (Veszprém, Vörösmarty tér 3.) 2017. szeptember 6. napján (szerdán) – meghibásodás miatt – telefonon nem elérhető. Az esetlegesen felmerülő kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük!

Tűzoltókat díjazott a Veszprém Megyei Kormányhivatal

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.szep.1. péntek - 11:13
Augusztus 28. és 30. között, Csopakon rendezték meg a XI. Országos Tűzoltó Szakmai Vetélkedőt, amely több mint 200 tűzoltó részvételével zajlott. Az ünnepélyes eredményhirdetésen a Veszprém Megyei Kormányhivatal különdíja is átadásra került.

Egyre több pollen kerül a levegőbe

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.aug.25. péntek - 09:05
A következő időszakban fokozatosan egyre magasabb koncentrációban lesz jelen a levegőben a parlagfű pollenje. Emiatt az allergiások tünetei – megfelelő kezelés nélkül – erősödhetnek és állandósulhatnak.

Közérdekű közlemény

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.aug.24. csütörtök - 07:00
elavult, meghibásodott vízvezeték cseréjéről.

Ifjúsági Garancia Veszprém megyében

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.aug.9. szerda - 09:57
Ha 25 év alatti vagy, nem tanulsz, nem dolgozol, de szeretnél, az Ifjúsági Garancia program Neked szól!

TÁJÉKOZTATÁS

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.aug.4. péntek - 08:45
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Balatonfűzfői Kormányablakban (Balatonfűzfő, Nike körút 1.) 2017. augusztus 4.-én (pénteken) – műszaki hiba miatt – az ügyfélfogadás szünetel. A Balatonalmádi Járási Hivatal Kormányablak Osztályán (Balatonalmádi Széchenyi sétány 1.) ezen a napon is várjuk Önöket 8.00-tól 13.00 óráig. Az ügyintézés szünetelése alatt felmerülő esetleges kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük!

10 milliárd forintos munkahelyteremtő program indul a kkv-knak

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.aug.3. csütörtök - 12:05
Augusztus elsejétől 10 milliárd forint összegű nyílt pályázatot hirdet a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek.
Feliratkozás Balatonfűzfő városának oldala hírolvasó - Veszprém megyei kormányhivatal csatornájára