Veszprémi Kormányhivatal

Tájékoztatás

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.szep.6. szerda - 08:35
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Veszprémi Járási Hivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Osztálya (Veszprém, Vörösmarty tér 3.) 2017. szeptember 6. napján (szerdán) – meghibásodás miatt – telefonon nem elérhető. Az esetlegesen felmerülő kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük!

Tűzoltókat díjazott a Veszprém Megyei Kormányhivatal

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.szep.1. péntek - 11:13
Augusztus 28. és 30. között, Csopakon rendezték meg a XI. Országos Tűzoltó Szakmai Vetélkedőt, amely több mint 200 tűzoltó részvételével zajlott. Az ünnepélyes eredményhirdetésen a Veszprém Megyei Kormányhivatal különdíja is átadásra került.

Egyre több pollen kerül a levegőbe

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.aug.25. péntek - 09:05
A következő időszakban fokozatosan egyre magasabb koncentrációban lesz jelen a levegőben a parlagfű pollenje. Emiatt az allergiások tünetei – megfelelő kezelés nélkül – erősödhetnek és állandósulhatnak.

Közérdekű közlemény

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.aug.24. csütörtök - 07:00
elavult, meghibásodott vízvezeték cseréjéről.

Ifjúsági Garancia Veszprém megyében

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.aug.9. szerda - 09:57
Ha 25 év alatti vagy, nem tanulsz, nem dolgozol, de szeretnél, az Ifjúsági Garancia program Neked szól!

TÁJÉKOZTATÁS

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.aug.4. péntek - 08:45
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Balatonfűzfői Kormányablakban (Balatonfűzfő, Nike körút 1.) 2017. augusztus 4.-én (pénteken) – műszaki hiba miatt – az ügyfélfogadás szünetel. A Balatonalmádi Járási Hivatal Kormányablak Osztályán (Balatonalmádi Széchenyi sétány 1.) ezen a napon is várjuk Önöket 8.00-tól 13.00 óráig. Az ügyintézés szünetelése alatt felmerülő esetleges kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük!

10 milliárd forintos munkahelyteremtő program indul a kkv-knak

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.aug.3. csütörtök - 12:05
Augusztus elsejétől 10 milliárd forint összegű nyílt pályázatot hirdet a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek.

TÁJÉKOZTATÁS

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.aug.2. szerda - 10:07
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Veszprém Megyei Kormányhivatal Pápai Járási Hivatalának (Pápa, Fő u. 12.) telefonközpontja és internethálózata meghibásodott, amelynek kijavításáig az elérhetőség szünetel. Ügyfélszolgálatunkon személyesen állunk továbbra is ügyfeleink rendelkezésére. Az esetleges kellemetlenségekért szíves megértésüket köszönjük!

Harmadfokú hőségriasztás lépett érvénybe

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.aug.1. kedd - 08:01
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előjelzései alapján, az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai javaslatát figyelembe véve Dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár 2017. augusztus 1. (kedd) 00:00 órától 2017. augusztus 4. (péntek) 24:00 óráig a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére vonatkozóan.

Veszprém Megyei Kormányhivatal épületeinek energetikai fejlesztése – lezárult az első ütem

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.júl.26. szerda - 10:23
A Veszprém Megyei Kormányhivatal 26 épülete újul meg a 2017-es év végéig. Az első ütemben elkészült 13 épület átadása ünnepélyes keretek között történt pénteken, a Megyeházán.

Frissen végzett Kormányablak ügyintézőket köszöntöttek

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.júl.26. szerda - 08:49
Ünnepélyes oklevélátadás helyszíne volt pénteken a Megyeháza Szent István terme. 2017. június 15-én sikeresen lezárult a Kormányablak ügyintézői képzés második üteme, melynek eredményeként országosan 569 fő vehette át a végzettségét igazoló oklevelet. A pénteki ünnepségen három megye frissen végzett hallgatóit köszöntötték.

TÁJÉKOZTATÓ - Ingyenes közműcsatlakozás, olcsóbb és fogyasztóbarát ügyintézés

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.júl.10. hétfő - 13:45
A Kormány a családok, valamint a kis- és közepes vállalkozások terheinek további mérséklése érdekében ingyenessé teszi a közműcsatlakozásokat, továbbá mérsékli vagy teljesen ingyenessé teszi az ide kapcsolódó eljárási díjakat és a korábbinál lényegesen gyorsabb munkára kényszeríti a közműveket.

Tájékoztató a II. fokú rehabilitációs orvosszakértői vizsgálatokról

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.júl.10. hétfő - 09:04
A Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatala tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy 2017. július 01-től a rehabilitációs hatóságokkal és szakértői szervekkel kapcsolatban életbe lépett változások alapján a közlekedőképességgel és az aktív korúak ellátásával kapcsolatos ügyekben a II. fokú vizsgálatok Veszprémben (Komakút tér 1. sz. alatt) történnek.

Megtörtént a Pápai Járási Hivatal energetikai korszerűsítése

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.júl.10. hétfő - 08:57
Egymilliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el 2016-ban a Veszprém Megyei Kormányhivatal a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) vonatkozó kiírásán a feladatellátást szolgáló épületek korszerűsítésére.

TÁJÉKOZTATÓ a családtámogatási feladatok 2017. július 1-jétől történő hatásköri változásairól

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.júl.4. kedd - 13:02
A Kormány 2016. év végi döntése értelmében a családtámogatási feladatokat 2017. január 1-jétől a megyeszékhely szerinti járási hivatalok látják el.

Tájékoztató

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.jún.27. kedd - 16:32
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Tapolcai Járási Hivatal Földhivatali Osztályának telefonközpontja meghibásodott, melynek kijavításáig a telefonos elérhetőség szünetel. Ügyfélszolgálatunkon személyesen állunk továbbra is ügyfeleink rendelkezésére. A hiba elhárítása folyamatban van. Az esetleges kellemetlenségekért szíves megértésüket és türelmüket kérjük!

TÁJÉKOZTATÓ a társadalombiztosítási kifizetőhellyel nem rendelkező foglalkoztatók egészségbiztosítási ellátásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézési kötelezettségéről

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.jún.23. péntek - 08:37
A Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatala tájékoztatja a társadalombiztosítási kifizetőhellyel nem rendelkező foglalkoztatókat, hogy 2017. július 1-jétől alkalmazottaik csecsemőgondozási díj, gyermekgondozási díj, táppénz és baleseti táppénz iránti kérelmét kizárólag elektronikus úton nyújthatják be.

A védőnőket ünnepelték

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.jún.22. csütörtök - 12:16
Az évszázados múltra visszatekintő védőnői hivatás gyakorlói összetett, megelőző szemléletű, családvédelmi szolgáltatást biztosítanak a világon egyedülállóan szervezett formában.

A Veszprém Megyei Védelmi Bizottság komplex védelmi igazgatási gyakorlatot hajtott végre

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.jún.22. csütörtök - 09:46
A Veszprém Megyei Védelmi Bizottság 2017. május 23-25. között „Pelso 2017” néven komplex védelmi igazgatási gyakorlatot hajtott végre. A gyakorlat bemutató napjára 2017. június 15-én az Országos Rendőr-főkapitányság Alparancsnoki Továbbképző Központjában került sor.

Kormánymegbízotti látogatás az NFIU-nál

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2017.jún.22. csütörtök - 09:17
A Magyarországon települő NATO Erőket Integráló Elem (NFIU HUN) parancsnokának meghívására Fejér és Veszprém megye kormánymegbízottjai, Dr. Simon László és Takács Szabolcs látogattak el a székesfehérvári szervezethez.

Oldalak

Feliratkozás Balatonfűzfő városának oldala hírolvasó - Veszprém megyei kormányhivatal csatornájára