Veszprémi Kormányhivatal

Tájékoztató ügyfélfogadás szüneteléséről

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2018.már.14. szerda - 13:21
A Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatala tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a Veszprém, Óvári u. 7. szám alatti ügyfélszolgálati helyén 2018. március 22. napján (csütörtökön), 8.00 és 11.00 óra között az ügyfélfogadás - technikai okok miatt - szünetel. Az ügyintézés szünetelése alatt felmerülő esetleges kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük!

Tájékoztató

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2018.már.12. hétfő - 16:32
A Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatala tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a Családvédelmi Szolgálat 2018. március 12. napjától a Veszprém, Mindszenty József u. 3-5. szám alatti épületbe költözött.

Nem fognak önkormányzatokat felszámolni

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2018.már.12. hétfő - 08:03
A Tapolca Környéki Önkormányzati Társulás tanácsülésének vendége volt Takács Szabolcs kormánymegbízott és Fenyvesi Zoltán, a Veszprém Megyei Önkormányzat alelnöke, országgyűlési képviselőjelölt. A kormánymegbízott és az alelnök a kistelepülések helyzetéről adott tájékoztatást.

Átadták a várpalotai elkerülőt

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2018.már.12. hétfő - 07:59
Két évtizedes álom vált valóra a 8-as út Várpalotát elkerülő szakaszának megépítésével, amelynek köszönhetően tehermentesül a város, és biztonságosabbá is válik - mondta a péntek délelőtti szalagátvágáskor Campanari-Talabér Márta, Várpalota polgármestere. Orbán Viktor miniszterelnök szerint régi adósságot törlesztettek Várpalota felé.

Megújult a gyártósor a BEFAG Parkettagyárban

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2018.már.8. csütörtök - 16:42
Új, gyorsabb és modernebb technológiát alkalmazó gyártósort adtak át a Bakonyerdő Zrt. parkettaüzemében.

A SZEVIÉP Zrt károsultjai állami kárrendezés iránti kérelmet nyújthatnak be

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2018.már.7. szerda - 15:23
A Veszprém Megyei Kormányhivatal tájékoztatja az ügyfeleket, hogy a 32/2018. (111.5.) Korm. rendelet alapján a SZEVIÉP Zrt károsultjai 2018. március 31-ig állami kárrendezés iránti kérelmet nyújthatnak be személyesen a Kormányhivatalban, illetve a Kormányablakokban. A határidő jogvesztő.

Hős honvédeink emlékét őrizni kell

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2018.már.7. szerda - 12:32
Felavatták a Magyar Királyi Honvéd Légierő és a Magyar Királyi Honvéd 101. Puma Vadászrepülő Ezred tiszteletére állított emléktáblát a Veszprém Megyei Levéltár udvarán.

TÁJÉKOZTATÁS

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2018.már.7. szerda - 09:34
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztályon (8200 Veszprém, Levendula utca 1.) 2018. március 7-én (szerdán) – központi rendszer meghibásodása miatt – az elektronikus és a telefonos ügyintézés szünetel. Az általános tájékoztatásnyújtás és az ügyfélfogadás továbbra is zavartalan. A műszaki hiba elhárítása zajlik. Az ügyintézés szünetelése alatt felmerülő esetleges kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük!

TÁJÉKOZTATÁS ÜGYFÉLFOGADÁS SZÜNETELÉSÉRŐL

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2018.már.5. hétfő - 10:48
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Ajkai Kormányablakban (Ajka, Új Élet u. 8.) 2018. március 7-én (szerdán) – rendszer karbantartási munkálatok miatt - az ügyfélfogadás 8.00 és 13.00 óra között szünetel. Ezen időszakban az elkészült okmányok átvételére sincs lehetőség. A Devecseri Kormányablakban (Devecser Petőfi tér 1.) ezen a napon is várjuk Önöket. Az ügyintézés szünetelése alatt felmerülő esetleges kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük!

Június végéig nyújtható be kárrendezési igény a Czeglédy-ügyben

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2018.már.1. csütörtök - 10:10
A kormány meghosszabbítja a Czeglédy-ügyben károsult diákok és nyugdíjasok kárrendezési kérelmének benyújtási határidejét, így a szerdai kormányülésen hozott döntés értelmében június végéig kérhető a kárrendezés.

FELHÍVÁS VESZPRÉM MEGYE BORA 2018. ÉVI VERSENYRE

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2018.feb.27. kedd - 10:12
A szőlő- és bortermelés, a borturizmus terén elért Veszprém megyei eredményeket, valamint a megye történelmi hagyományait figyelembe véve a Veszprém Megyei Kormányhivatal valamint a Veszprém Megyei Önkormányzat hagyományteremtő szándékkal 2011-ben alapította a „Veszprém Megye Bora” versenyt.

FELHÍVÁS VESZPRÉM MEGYE BORA 2018. ÉVI VERSENYRE

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2018.feb.27. kedd - 10:12
A szőlő- és bortermelés, a borturizmus terén elért Veszprém megyei eredményeket, valamint a megye történelmi hagyományait figyelembe véve a Veszprém Megyei Kormányhivatal valamint a Veszprém Megyei Önkormányzat hagyományteremtő szándékkal 2011-ben alapította a „Veszprém Megye Bora” versenyt.

Hat megye kormányablak ügyintézőit köszöntötték a Megyeházán

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2018.feb.21. szerda - 11:36
Frissen végzett kormányablak ügyintézők vehették át bizonyítványukat kedden a Megyeháza Szent István termében rendezett oklevélátadó ünnepségén.

Új csomópont épül az M7 – 710. sz. főút csatlakozásánál

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2018.feb.15. csütörtök - 08:01
A beruházás alapkőletételi ünnepségén Dr. Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, Dr. Kovács Zoltán, területi közigazgatásért felelős államtitkár, Takács Szabolcs, Veszprém megye kormánymegbízottja és Pántya József, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgatója mondott beszédet.

Február 28-ig nyújthatják be kárigényüket a Czeglédy-ügy károsultjai

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2018.feb.13. kedd - 08:07
Sajtótájékoztató keretében hívta fel a figyelmet Takács Szabolcs kormánymegbízott a Czeglédy-ügy károsultjainak kárrendezési lehetőségére. A kormánymegbízott ezen felül az ingyenes influenza elleni védőoltás lehetőségéről és egy új kormányablak létrejöttéről is beszámolt hétfőn a Megyeházán.

Felhívás hivatásos gondnok képzésre

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2018.feb.9. péntek - 11:39
A gyermekvédelmi és gyámügyi feladatkörében eljáró Veszprém Megyei Kormányhivatal (a továbbiakban: Kormányhivatal) a hivatásos gondnoki feladatot ellátó személyek képesítési előírásairól szóló 25/2003. (V. 13.) ESzCsM rendelet 2. § (2) bekezdése alapján hivatásos gondnoki képzést tart.

Új vezető a Várpalotai Járási Hivatal élén

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2018.feb.2. péntek - 11:55
Takács Szabolcs, a Veszprém Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottjának felterjesztésé alapján Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter 2018. február 1-i hatállyal járási hivatalvezetőnek nevezte ki Drágánné Fülöp Évát.

Tájékoztatás

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2018.jan.31. szerda - 15:15
A Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatala tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Egészségbiztosítási Osztályának kihelyezett ügyfélszolgálatai 2018. február 5. napjától az alábbi helyszíneken és időpontokban fogadják az egészségbiztosítási ügyekben (EU, TAJ kártya, útiköltség, stb.) hozzájuk fordulókat.

Tájékoztatás ügyfélfogadás szüneteléséről

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2018.jan.30. kedd - 12:25
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Várpalotai Járási Hivatalban (Várpalota, Gárdonyi G. u. 39.) 2018. február 6-án (kedden) – áramszünet miatt - az ügyfélfogadás 9.30 és 12.00 óra között szünetel. Az ügyintézés szünetelése alatt felmerülő esetleges kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük!

Európai Uniós támogatással megújult a Csolnoky Ferenc Kórház orvos-nővérszállója

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2018.jan.30. kedd - 12:21
Mintegy 138 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásból valósult meg a Csolnoky Ferenc Kórház Orvos-nővérszállójának épületenergetikai korszerűsítése. A támogatást az Európai Unió Kohéziós Alapja és Magyarország költségvetése közösen finanszírozza a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programon belül.

Oldalak

Feliratkozás Balatonfűzfő városának oldala hírolvasó - Veszprém megyei kormányhivatal csatornájára