Magyarország hírei

459/2016 (XII.23.) Korm.rendelet alapján kötelező adatszolgáltatás formanyomtatvány - 2.0

Letölthető dokumentumok - 2017.szep.19. kedd - 08:57

Figyelem! A nyomtatvány kizárólag 2018. január 1-15. között küldhető be a Miniszterelnökség részére.  Az ettől eltérő időpontban megküldött adatlapokat a Miniszterelnökség nem dolgozza fel.

Kategóriák: magyarorszag.hu

Hivatali kapu (böngészős) létrehozása - Csatlakozási kérdőív

Letölthető dokumentumok - 2017.aug.15. kedd - 15:30

A kérdőív abból a célból készült, hogy a böngészős (browseres) módon csatlakozó szervezetek számára lehetővé tegye a Központi Rendszerhez történő csatlakozást.

Kérjük, kitöltés előtt feltétlenül olvassa el a kérdőív részét képező kitöltési útmutatót is!

 

Figyelem!

A Tárhely adminisztráció felületen nem megváltoztatható hivatali kapus adatok módosítási igényét az erre szolgáló módosítási kérdőíven lehet bejelenteni.

Kategóriák: magyarorszag.hu

Hivatali kapu (böngészős) - módosítási kérdőív

Letölthető dokumentumok - 2017.aug.15. kedd - 15:30

A kérdőív abból a célból készült, hogy a böngészős (browseres) módon csatlakozott szervezetek számára lehetővé tegye azon hivatali kapu adatok módosítási igényének bejelentését, melyek elektronikusan, a tárhely adminisztráció szolgáltatással még nem érhetőek el.

A  kérdőíven kizárólag azoknak az adatoknak a megadására van lehetőség, amelyek a Tárhely adminisztráció felületen nem módosíthatóak. Így a szervezet hosszú neve, a megye, a hivatali e-mail cím és az ügykezelők nem képezik a módosítási kérdőív részét, azok a Tárhely adminisztráció felületen kerülhetnek módosításra a főkapcsolattartó által.

Kategóriák: magyarorszag.hu

KIB 21. sz. ajánlás: Az Ügyfélkapu és Hivatali Kapu kapcsolódás műszaki specifikációja (2.6)

Letölthető dokumentumok - 2017.aug.14. hétfő - 09:54

A Közigazgatási Informatikai Bizottság 21. számú ajánlásaként adta ki az Ügyfélkapu és Hivatali Kapu kapcsolódás műszaki specifikációját. Az ajánlás célja, hogy bemutassa a központi elektronikus szolgáltató rendszer (KR) részét képező ügyfélkapu és hivatali kapu egységekhez csatlakozni szándékozó vagy csatlakozni kötelezett szervezetek számára illetve a részükre fejlesztést és üzemeltetést végző informatikai szolgáltatók számára:

  • milyen szolgáltatásokat biztosít a KR az elektronikus szolgáltatások nyújtásához;
  • hogyan tudják saját rendszerük szolgáltatásai közé az ügyfélkaput beilleszteni;
  • hogyan nyújthatják saját szolgáltatásaikat a kormányzati portálon keresztül;
  • hogyan tudnak a hivatali kapun keresztül hiteles, bizonylatolt elektronikus dokumentum alapú kommunikációt folytatni az állampolgárokkal;
  • milyen követelményeknek kell megfelelniük a sikeres csatlakozás érdekében.
Kategóriák: magyarorszag.hu

Ügyfélkapu statisztikák

Letölthető dokumentumok - 2017.aug.3. csütörtök - 14:25

Az ügyfélkapu statisztikai adatai, Excel-formátumban.

Kategóriák: magyarorszag.hu

EFER-tájékoztató

Letölthető dokumentumok - 2017.aug.1. kedd - 13:24

Az EFER olyan központi elektronikus fizetési szolgáltatás a hozzá kapcsolódó elszámolási rendszerrel, mely segítségével az ügyfelek elektronikus ügyintézés során a közigazgatással szemben fennálló fizetési kötelezettségeiket - az eddigi lehetőségek megtartása mellett, akár otthonról – bankkártya, illetve internetbank, valamint a személyes megjelenéssel járó ügyintézés során pedig bankkártya használatával is teljesíthetik.

Az állampolgárok és a gazdálkodók így az általuk napi gyakorlatban alkalmazott elektronikus fizetési lehetőségeket használhatják az állammal szemben fennálló fizetési kötelezettségeik teljesítésére is, tehát azonnal (regisztrációs teher, betanulás nélkül) teljesíthetik befizetéseiket.
 

Kategóriák: magyarorszag.hu

Hivatali Kapu segítség

Letölthető dokumentumok - 2017.júl.13. csütörtök - 14:00

A dokumentumban a böngészős (browseres) Hivatali Kapu használatáról (belépés, dokumentumkezelés, kititkosítás stb.) olvashat részletes tájékoztatást.

Kategóriák: magyarorszag.hu

ÁBT szeüsz Általános Szerződési Feltételek

Letölthető dokumentumok - 2017.júl.13. csütörtök - 13:38

Az ÁBT szeüsz általános szerződési feltételei. 

Kategóriák: magyarorszag.hu

Hivatali kapu (gépi) létrehozása - Csatlakozási kérdőív

Letölthető dokumentumok - 2017.jún.20. kedd - 12:36

Jelen kérdőív abból a célból készült, hogy az ÁNYK űrlap benyújtás támogatási szolgáltatáshoz kapcsolódó Hivatali Tárhely (a továbbiakban: Hivatali kapu) részszolgáltatásához gép interfészes módon kapcsolódni szándékozó szervezetek számára lehetővé tegye a csatlakozást.

Csatlakozási kérdőív megküldése a következő módokon lehetséges:

•          a csatlakozó szerv – illetve annak nevében kiadmányozásra jogosultjának – legalább fokozott biztonságú elektronikus aláírásával vagy bélyegzőjével ellátva a NISZ ZRt. szeuszugyfelszolgalat@nisz.hu e-mail címére kérjük eljuttatni; amennyiben a hitelesített dokumentum PDF formátumú, akkor szerkeszthető (DOC/DOCX) formában is kérjük megküldeni; vagy

•          A kitöltött papír alapú csatlakozási kérdőívet a szükséges aláírással, bélyegzővel ellátva a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. postai címére (1389 Budapest, Pf.: 133.) kérjük eljuttatni, egyidejűleg az szeuszugyfelszolgalat@nisz.hu e-mail címre elektronikusan – szkennelt aláírt PDF és szerkeszthető (DOC/DOCX) formában – megküldve.

A kitöltés során esetlegesen felmerülő kérdésekkel, kérjük, keressék bizalommal a NISZ Zrt. SZEÜSZ Ügyfél Támogatási csoportját (szeuszugyfelszolgalat@nisz.hu).

Kategóriák: magyarorszag.hu

Regisztrációs adatlap elektronikus ügyintézéshez - NEAK (korábban OEP)

Letölthető dokumentumok - 2017.jún.18. vasárnap - 14:16

Amennyiben a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK, korábban OEP) elektronikus nyomtatványainak valamelyikét meghatalmazottként/képviselőként kívánja benyújtani és még nem rendelkezik a NEAK nyilvántartásában bejegyzett meghatalmazotti/képviseleti jogosultággal, aban az esetben az itt letölthető,  számítógéppel kitölthető és aláírással (pecséttel) hitelesített Regisztrációs lapot kell eljuttatnia a megyei, fővárosi kormányhivatal ügyfélszolgálatára.

 

A kézi kitöltéshez szükséges PDF-nyomtatvány, valamint a kitöltési útmutató a NEAK oldaláról tölthető le.

 

Kategóriák: magyarorszag.hu

Beszerzésekhez kapcsolódó adatszolgáltatási formanyomtatvány (459/2016)

Letölthető dokumentumok - 2017.jún.14. szerda - 15:53

Töltse le a nyomtatványt a beszerzésekhez kapcsolódó adatszolgáltatási kötelezettségek elektronikus úton történő beküldéséhez.

Figyelem! Az űrlapot kizárólag 2017.  július 1-jétől lehet beküldeni.

Kategóriák: magyarorszag.hu

Magyar Közlöny 2017. évi 63. szám

Magyar Közlöny - 2017.jún.7. szerda - 16:14
Kategóriák: magyarorszag.hu
Feliratkozás Balatonfűzfő városának oldala hírolvasó - magyarorszag.hu csatornájára