Pályázatok

Módosult a Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA) című felhívás

Ezúton értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal” című (EFOP-1.6.2-16 kódszámú) felhívás az alábbiak szerint:
Kategóriák: Pályázatok

Módosult a Tanyák háztartási léptékű villamos energia és vízellátás, valamint szennyvízkezelési fejlesztései című felhívás

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Tanyák háztartási léptékű villamos energia és vízellátás, valamint szennyvízkezelési fejlesztései” című (VP6-7.2.1.4-17 kódszámú) felhívás.
Kategóriák: Pályázatok

Megjelent a Digitális környezet a köznevelésben című felhívás

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Digitális környezet a köznevelésben” című (EFOP-3.2.3-17 kódszámú) felhívás.
Kategóriák: Pályázatok

Megjelent az Álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása című felhívás

A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása” című (GINOP-5.1.10-17 kódszámú) felhívás. A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 8 milliárd Ft.
Kategóriák: Pályázatok

Megjelent az Idegen nyelvi készségek fejlesztése című felhívás

A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Idegen nyelvi készségek fejlesztése” című (GINOP-6.1.3-17 kódszámú) felhívás. A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 10,28 milliárd Ft.
Kategóriák: Pályázatok

Módosult a Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása hitel című Felhívás termékdokumentációja

Tájékoztatjuk a Tisztelt Támogatást Igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása hitel” című (GINOP-8.1.1-16 kódszámú) Hitelprogram termékdokumentációjában az alábbi főbb módosítások történtek:
Kategóriák: Pályázatok

Megjelent A digitális munkaerő-piaci kompetenciák fejlesztése a Közép-Magyarországi Régióban című felhívás

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „A digitális munkaerő-piaci kompetenciák fejlesztése a Közép-Magyarországi Régióban” című (VEKOP-8.5.4-17 kódszámú) felhívás.
Kategóriák: Pályázatok

Megjelent a „Specializált seed és pre-seed befektetési tőkealap induló IKT vállalkozások számára új ötletekhez, új piacra lépéshez kockázati tőkeprogram” című Felhívás termékdokumentációja

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Specializált seed és pre-seed befektetési tőkealap induló IKT vállalkozások számára új ötletekhez, új piacra lépéshez kockázati tőkeprogram” című (GINOP-8.2.3-17 kódszámú) Felhívás termékdokumentációja. A program keretösszege 6,5 milliárd forint.
Kategóriák: Pályázatok

Megjelent a Digitalizáció tőkealap című Felhívás termékdokumentációja

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Digitalizáció tőkealap” című (GINOP-8.2.5-17 kódszámú) Felhívás termékdokumentációja. A program keretösszege 10 milliárd forint.
Kategóriák: Pályázatok

Megjelent a Szaktanácsadók továbbképzése című felhívás

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szaktanácsadók továbbképzése” című (VP1-2.3.1-17 kódszámú) felhívás.
Kategóriák: Pályázatok

Megjelent a Mezőgazdasági, erdőgazdálkodási és élelmiszer-feldolgozáshoz kapcsolódó egyéni és csoportos szaktanácsadás című felhívás

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Mezőgazdasági, erdőgazdálkodási és élelmiszer-feldolgozáshoz kapcsolódó egyéni és csoportos szaktanácsadás” című (VP1-2.1.1-2.1.2-17 kódszámú) felhívás.
Kategóriák: Pályázatok

Megjelent a Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára című felhívás

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára” című (VEKOP-8.5.2-17 kódszámú) felhívás.
Kategóriák: Pályázatok

Megjelent a Foglalkoztatás ösztönzése célú Hitelprogram termékdokumentációja

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Foglalkoztatás ösztönzése célú Hitelprogram” című (GINOP-8.8.1-17 kódszámú) termékdokumentációja.
Kategóriák: Pályázatok

Megjelent a Kísérleti programok a szociális gazdaság erősítése és a leghátrányosabb helyzetű csoportok elhelyezkedése érdekében non-profit szervezetek és vállalkozások együttműködése révén című támogató felhívás

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Kísérleti programok a szociális gazdaság erősítése és a leghátrányosabb helyzetű csoportok elhelyezkedése érdekében non-profit szervezetek és vállalkozások együttműködése révén” című (EFOP-1.11.1-17 kódszámú) felhívás.
Kategóriák: Pályázatok

Megjelent az Iskolaközpontú helyi együttműködések című felhívás

A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Iskolaközpontú helyi együttműködések” című (EFOP-1.3.9-17 kódszámú) felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 4 milliárd forint.
Kategóriák: Pályázatok

Megjelent az Önkéntesség személyre szabva című felhívás

A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Önkéntesség személyre szabva” című (EFOP-1.3.8-17 kódszámú) felhívás. A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 5,03 milliárd Ft. Jelen Felhívás forrását az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.
Kategóriák: Pályázatok

Megjelent a Köznevelési intézmények vezetékes és vezeték nélküli hálózati fejlesztéseit (belső hálózatok kivételével) támogató felhívás

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Köznevelési intézmények vezetékes és vezeték nélküli hálózati fejlesztései (belső hálózatok kivételével)” című (GINOP-3.4.6-17 kódszámú) felhívás.
Kategóriák: Pályázatok

Módosult az Óvodai és iskolai szociális segítő tevékenység fejlesztése című felhívás

Ezúton értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Óvodai és iskolai szociális segítő tevékenység fejlesztése” című (EFOP-3.2.9-16 kódszámú) felhívás, az alábbiak szerint:
Kategóriák: Pályázatok

Megjelent a Nemzeti Tőkealap című Felhívás termékdokumentációja

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Nemzeti Tőkealap” című (GINOP-8.6.3/A-17 kódszámú) Felhívás termékdokumentációja. A program keretösszege 50 milliárd forint.
Kategóriák: Pályázatok

Információs napok az EFOP-3.3.5-17 számú pályázati felhívás kapcsán

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága információs napokat szervez az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett EFOP-3.3.5-17 számú Korszerű pedagógiai módszerek alkalmazását segítő Iskolai Közösségi Program kísérleti megvalósítása című felhíváshoz kapcsolódóan.
Kategóriák: Pályázatok

Oldalak

Feliratkozás Balatonfűzfő városának oldala hírolvasó - Pályázatok csatornájára