Szaghatás bejelentése

Tisztelt Balatonfűzfői Lakosok!
 
Tájékoztatom Önöket, hogy szaghatásra vonatkozó értesítéseiket sms-ben tehetik meg, a következőképpen:
 Az sms a Balatonfűzfői Közös Önkormányzati Hivatal közterület-felügyelői alábbi telefonszámaira küldendő:
  • Szekeres Péter                        +36 20 944 9831, vagy
  • Ticz Antal Attila                    +36 20 924 2789.
Az sms tartalma:
  • a bűz érzékelésének helyszíne (település, utca házszám vagy ha ez nem értelmezhető akkor helyrajzi szám)

Partnerségi egyeztetés

Felhívjuk az érdekeltek, érdeklődők figyelmét, hogy Balatonfűzfő Város Helyi Építési Szabályozásának módosításhoz kapcsolódó végleges döntés előtti anyaga IDE kattintva érhető el.
A véleményeket, észrevételeket írásos formában, Balatonfűzfő Város Főépítészéhez címezve, a közzétételtől számított 21 napon belül tehetik meg.
 
Hornyák Attila
főépítész

Öböl Kártya

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a balatonfűzfői strandokra érvényes kedvezménykártya igények befogadását az alábbi helyszíneken és időpontokban végezzük:

Gyermekek nyári táborozásához nyújtott támogatás

Balatonfűzfő Város Önkormányzatának civil támogatásával, a Balatonfűzfőért Alapítvány felhívása; támogatása. A forrás biztosítása Balatonfűzfő Város Önkormányzatának 2017. évi költségvetésében tervezett civil keret terhére történik. A Balatonfűzfőért Alapítvány támogatást nyújt a Balatonfűzfőn élő, 19 év alatti, oktatási intézményben tanuló gyermekek, fiatalok nyári napközis táborban, bentlakásos táborban, nyelvtáborban, alkotótáborban vagy edzőtáborban való részvételéhez. A Balatonfűzfő Város intézményei által szervezett nyári napközis táborban való részvétel nem kerül támogatásra.

Pályázati felhívás homlokzat, tetőhéjazat felújítására, valamint lakossági hulladéktároló kialakítására

Balatonfűzfő Város Önkormányzata pályázatot ír ki valamennyi, Balatonfűzfő város közigazgatási területén lévő, közterületekről látható, az utcaképet jelentősen meghatározó homlokzattal rendelkező ház tulajdonosa vagy használója részére, valamint a pályázati felhívás részét képező zárható lakossági hulladéktároló szigetek kialakításához társasházak részére.

Kerékpáros zarándoklat meghívó

„Születéstől a vértanúságig” BÓDI MÁRIA MAGDOLNA VÉRTANÚSÁGÁNAK 72. ÉVÉBEN megemlékezve születéséről és megkereszteléséről 2017. augusztus 11. péntek

Tájékoztatás II. fokú hőségriasztásról

Tájékoztatom, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkező napokban tartós hőség várható, ezért az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlásait figyelembe véve dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár 2017. július 20. (csütörtök) 00:00 órától július 23. (vasárnap) 24:00 óráig másodfokú hőségriasztást ad ki. 

MEGHÍVÓ a „Szociális és közösségi kertek, biogazdálkodással” című pódiumbeszélgetésre

Kérem fogadjátok szeretettel meghívásunkat július 24-ére, ahol a kapolcsi Művészetek Völgye programsorozatban módunk lesz Eco-Motive projektünkkel, és az általa megvalósult képzésünkkel megjelenni. Részletekért olvassátok a csatolt meghívót.

Felhívás: Javaslat megtételére a Balaton Díj adományozására

A Balatoni Szövetség által 1994. évben alapított Balaton Díj azoknak a polgároknak, intézményeknek, ill. közösségeknek adományozható, akik a Balaton érdekében, annak fejlesztésében (társadalmi, szociális, kulturális, oktatási, sport és gazdasági téren) kiemelkedően hasznos munkát végeztek és ezzel jelentősen hozzájárultak a Balaton és térsége erkölcsi és anyagi értékeinek gyarapításához.

Meghívó strandi roadshow Balatonfűzfő

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a prevenciós bemutató sorozat helyi állomásán!

Oldalak

Feliratkozás Balatonfűzfő városának oldala RSS csatornájára