Családi programok és aktív pihenés

Városunk nem csak a nyári főszezonban nyújt változatos kikapcsolódási lehetőséget vendégeinknek. Az egészségtudatos életmód elterjedésével egyre népszerűbbek lesznek a különféle mozgásformák, így Balatonfűzfőn is ügyelünk arra, hogy a család minden tagja megtalálhassa a számára legalkalmasabb szolgáltatást. A Balatoni Bob szabadidőpark egész napos aktív kikapcsolódási lehetőséget kínál, kilátótoronnyal, felnőtt fitneszparkkal, játszótérrel, dupla bobpályával. A Balaton Paintball pályán akár baráti társaságok is összemérhetik erejüket, a Serpa kalandpark pedig falmászással, íjászattal és eltérő nehézségű kalandösvényekkel várja az aktív élményekre vágyókat.

Az egész család számára felhőtlen szórakozást kínál a Veszprémi Állatkert, mely folyamatosan bővül, az érdekes állatok megtekintése mellett látványetetések, állatsimogató és rendezvények színesítik kínálatát.

A panorámás Balaton Uszoda kora reggeltől késő estig várja vendégeit, ahol az úszáson kívül szaunázásra is van lehetőség, a horgászsport szerelmesei pedig a Balatonfűzfői Horgász Egyesület szárnyai alatt találhatják meg számításaikat. A Nordic walking és a túrázás kedvelői sem fognak unatkozni, hiszen a Turista bázisponttól elindulva számos nehézségi fokú és hosszúságú túraútvonal közül választhatnak.