Hírek

Beküldve: 2020.11.18.

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Magyarország Kormánya 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletével a veszélyhelyzet kihirdetéséről döntött.

A katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése értelmében veszélyhelyzetben a települési önkormányzat képviselő-testületének feladat- és hatáskörét a polgármester gyakorolja.
A fenti jogszabályhelyek alapján bizottsági és képviselő-testületi ülések nem tarthatók.

                                                                                              Szanyi Szilvia
                                                                                               polgármester

Kormány rendelet: ITT
2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése: ITT

 
Hirdetmény

BalKOM Kft. tájékoztatója

 
FENYŐGYŰJTÉS
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a fenyőfa gyűjtés idén a 2. és 4. héten ürítési napon reggel 6 órától történik!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Személyes ügyfélszolgálatunk január 13-tól IDŐPONT EGYEZTETÉSSEL újraindul.
Ügyfélszolgálatunkat CSAK ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN, az alábbi ügyekkel keresheti fel: edényvásárlás, szolgáltatás átírása (tulajdonosváltás miatt). tovább..
Hírek

VMKH Környezetvédelmi Osztály közleménye


Veszprém Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi Osztály közleménye A VE-09/KTF/07970-21/2020. ügyiratszámú végzéssel kapcsolatos közmeghallgatások lebonyolításának módjáról.
Teljes közlemény megtekinthető: ITT tovább..
Hirdetmény

Eredményhirdetés a klímatudatossági játékban


Kedves Résztvevők!

Köszönjük részvételüket a klímavédelmi kvízünkön. Reméljük, a játékos kvíz feladatok során hasznos információkkal, érdekes tényekkel gazdagíthattuk környezetvédelmi ismereteiket.
Gratulálunk a nyerteseknek! Nyereményeik átadása céljából hamarosan felvesszük velük a kapcsolatot.

A feladatok helyes megoldásai a mellékelt dokumentumban megtekinthetők: ITT tovább..
Hírek

Pályázati felhívás igazgatói munkakör betöltésére


Balatonfűzfő Város Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot hirdet a Vágfalvi Ottó Művelődési Központ és Könyvtár (integrált kúltúrális intézmény) igazgatói (intézményvezetői) munkakör beosztásának betöltésére a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény és a 39/2020 (X.30.) EMMI rendelet alapján.

A teljes pályázati kiírás ITT érhető el. tovább..
Önkormányzat

Felhívás "Balatonfűzfő Kultúrájáért" elismerő címre


Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Képviselő-testülete ezúton kéri a Tisztelt Lakosságot, hogy  Balatonfűzfő Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2013. (X. 31.) számú, a kitüntetések alapításáról, adományozásáról szóló önkormányzati rendelete alapján, amely a Balatonfűzfő Kultúrájáért díj adományozásáról rendelkezik, az adományozásra jelölni kívánt személyére tegyenek javaslatot.
tovább..
Intézmények

Általános iskolai e-menza

 
Kedves Szülők!
 
Balatonfűzfői Irinyi János Általános Iskolában egy „online” menzakártya rendszerben fog működni 2021. február 1.-től az iskolai étkeztetés. Ennek használatát mutatjuk be az alábbi tájékoztatóban: ITT tovább..
Önkormányzat

Helyi adókkal kapcsolatos változások


Tisztelt Ügyfeleink!
 
Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Jegyzője, mint I. fokú adóhatóság a 2021.01.01-től alkalmazandó helyi adókkal kapcsolatos változásokról az alábbi tájékoztatást nyújtja:
 
tovább..
Önkormányzat

Tájékoztató a behajtási engedélyekről


Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a vagyon- és személybiztonság valamint a biztonságos közlekedés védelme érdekében a 8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1. szám alatti (Polgármesteri Hivatal épületét körülvevő) területre kiadott gépjármű behajtási engedélyek 2020. dec. 31. nappal visszavonásra kerülnek. A területre behajtani és azon áthajtani, valamint ott parkolni a továbbiakban kizárólag új, érvényes behajtási/parkolási engedély birtokában lehet.
tovább..
Önkormányzat

Tájékoztató munkarend változásról


A Balatonfűzfői Közös Önkormányzati Hivatal tájékoztatója munkarend változásról:
 
Tájékoztatom Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a 2020. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló 19/2020.(VI.25.) PM rendelet 2. § b) pontja, valamint Balatonfűzfő Város Önkormányzata Képviselő-testületének a 2020. évi igazgatási szünet elrendeléséről szóló 19/2020. (XI. 13.) önkormányzati rendelete alapján
  tovább..
Feliratkozás Tartalommegosztás csatornájára