Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek

Feliratkozás Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek hírcsatorna csatornájára
www.kormanyhivatal.hu - Hírek
Frissítve: 1 óra 44 perc

Még nem ért véget a parlagfűszezon

2019.szep.11. szerda - 14:29
Jó idő esetén október végéig is tarthat a parlagfűszezon. A földtulajdonosok és földhasználók számára a törvény egész évre előírja a parlagfű-mentesítési kötelezettséget.

Szeptember 5-éig lehet jelentkezni az őszi érettségire

2019.szep.2. hétfő - 16:44
Szeptember 5-éig lehet jelentkezni az október-novemberi érettségi vizsgákra. Az Oktatási Hivatal honlapjáról letölthető jelentkezési lapot a Veszprém Megyei Kormányhivatal Hatósági és Oktatási Osztályán (8200 Veszprém, Megyeház tér 1. ) nyújthatják be személyesen, postai úton vagy e-papírként az érettségire készülők.

A Várpalotai Napokon is helybeni ügyintézést biztosít a kormányablak busz

2019.aug.30. péntek - 09:09
Augusztus 31-én a 34. Várpalotai Napokon is ott lesz a Veszprém Megyei Kormányhivatal kormányablak busza, amely a nyári turisztikai szezonban a szokásos menetrenden túl számos Balaton-parti strandon és Veszprém megyei rendezvényen tartott ügyfélszolgálatot. A jármű segítségével a kormányablakban intézhető ügyek helyben is elindíthatók, így mind a Veszprém megyeiek, mind pedig az ide látogatók gyakran élnek a lehetőséggel.

Magyarország haderőfejlesztési programját ismertette a honvédelmi miniszter Veszprémben

2019.aug.27. kedd - 17:27
A honvédelem nemzeti ügy – hangsúlyozta Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Programot ismertetve a Veszprém Megyei Kormányhivatalban.

HÉTFŐN ZÁRVA LESZNEK AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLATOK

2019.aug.16. péntek - 12:02
Augusztus 19-én, hétfőn munkaszüneti nap miatt a kormányablakok és a kormányhivatali ügyfélszolgálatok is zárva tartanak.

Hasznos kiadványokkal segítik a Veszprém megyei fogyasztókat

2019.aug.14. szerda - 15:59
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal és a Veszprém Megyei Kormányhivatal közös sajtótájékoztatóján a Panasza van? Segítünk! című fogyasztóvédelmi kiadványsorozat hetedik és nyolcadik füzetének bemutatása, illetve a Veszprém Megyei Kormányhivatal fogyasztóvédelmi feladatainak, nyári ellenőrzéseinek ismertetése volt fókuszban. Dr. Vajda Viktória, a Veszprém Megyei Kormányhivatal főigazgatója azt emelte ki, hogy ez nem az első hasonló tájékoztatójuk.

Szünetel az ügyfélfogadás jövő kedden a Veszprém Mindszenty utcai kormányablakban

2019.aug.9. péntek - 13:40
Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy karbantartás miatt

Változik a Kormányablakok és kormányhivatali ügyfélszolgálatok nyitvatartása az ünnep miatt

2019.aug.7. szerda - 09:01
Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy az augusztus 20-ai nemzeti ünnep körüli munkarend-változás miatt változik a Veszprém Megyei Kormányhivatal kormányablakainak és ügyfélszolgálatainak nyitvatartása is.

Szünetel az ügyfélfogadás holnap Várpalotán

2019.aug.5. hétfő - 11:29
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Várpalotai Járási Hivatal Kormányablak Osztályán 2019. augusztus 6-án kedden szünetel az ügyfélfogadás informatikai karbantartás miatt.

Ügyfélfogadási szünet a Zirci Kormányablakban

2019.aug.2. péntek - 13:43
Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a Zirc, március 15. tér 1. szám alatti kormányablakban 2019. augusztus 28-án, szerdán 8.00 és 12.00 óra között - informatikai karbantartás miatt - szünetel az ügyfélfogadás.

Népszerű Veszprém megyében a Nyári diákmunka program

2019.aug.2. péntek - 10:35
A munkaadók és a fiatalok körében is népszerű a Nyári diákmunka program: idén az első hónapban, júliusban a tavalyinál is többen – csaknem 1200 diák és 270 munkáltató - éltek a lehetőséggel Veszprém megyében. A program a Balaton partján az idegenforgalmi szezonban különösen nagy segítséget jelent a munkaadóknak. Jelentkezni a program teljes ideje alatt, augusztus 31-éig lehet, és akár néhány napos munka is vállalható.

Népszerű a Veszprém megyei strandok kormányablak busza

2019.júl.26. péntek - 14:53
A Balaton-parton, a csopaki strand előtt tartott ma ügyfélszolgálatot a Veszprém Megyei Kormányhivatal kormányablak busza. Takács Szabolcs kormánymegbízott és Ambrus Tibor, Csopak polgármestere a helyszínen arról beszélt: a nyári időszakban a strandok közelében és fesztiválokon vehető igénybe a mobil kormányablak, ahol a szokásos hivatali ügyek bármelyike elintézhető vagy elindítható.

Elégedettségmérés alapján fejleszti tovább szolgáltatásait a Veszprém Megyei Kormányhivatal

2019.júl.22. hétfő - 14:32
Szolgáltató Kormányhivatali Modellt vezetett be 2017-ben a Veszprém Megyei Kormányhivatal azzal a céllal, hogy a közszolgáltatás színvonala, a hatósági ügyintézés minősége még tovább emelkedjen. A jogszerű, ügyfélbarát kormányhivatali munka megvalósításához szükséges lépéseket az ügyfelek és partnerek véleményének figyelembe vételével készíti elő a hivatal.

Minden Veszprém megyei kormányablakban igényelhető az Európai Egészségbiztosítási Kártya

2019.júl.16. kedd - 14:32
Bármelyik kormányablakban hozzáférhető július elsejétől az Európai Egészségbiztosítási Kártya és a tajkártya másodlat példánya is. Ezeket az okmányokat korábban csak az Egészségbiztosítási Osztály ügyfélszolgálatán igényelhették az ügyfelek.

A kormányablak busz is ott volt a Kiscsőszi Pajtafesztiválon

2019.júl.16. kedd - 10:03
A XV. Kiscsőszi Pajtafesztivál résztvevői is igénybe vehették július 13-án, múlt szombaton a Veszprém Megyei Kormányhivatal mobilizált ügyfélszolgálatát. A teljes körű ügyintézésre felszerelt kisbuszban a Devecseri Járási Hivatal Kormányablak Osztályának két munkatársa nyújtott mindenre kiterjedő tájékoztatást az elérhető szolgáltatásokról.

Egész évben védekezni kell a parlagfű ellen

2019.júl.11. csütörtök - 14:06
Az allergiás megbetegedések elkerülése érdekében a Veszprém Megyei Kormányhivatal a parlagfűvel fertőzött területek mentesítésére hívja fel a tulajdonosok figyelmét különös tekintettel arra, hogy a törvényileg előírt védekezési kötelezettség idéntől egész évre kiterjed.

Nyári rendezvényeken és a Balaton-parton tart ügyfélszolgálatot a kormányablak busz

2019.júl.5. péntek - 13:24
A nyári szezonban megnövekedett turistaforgalomra való tekintettel a Balaton-parti strandok közelében - többek között Balatonkenesén, Alsóörsön, Csopakon, Balatonakaliban, Révfülöpön, Badacsonyban és Balatonkenesén - állomásozik júliusban és augusztusban a Veszprém Megyei Kormányhivatal mobilizált ügyfélszolgálata.

A munkaerő-kereslet és kínálat összehangolása a pápai foglalkoztatási paktum feladata

2019.júl.4. csütörtök - 14:32
Veszprém megyében hat foglalkoztatási együttműködési paktum, közöttük a pápai járásban kötött többoldalú együttműködés segíti a munkaerő-piaci kereslet és kínálat összehangolását a munkavállalók közvetítésével és a képzés támogatásával.

Önállóan avatkozhat be a Kővágóörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület

2019.júl.4. csütörtök - 14:06
Önálló beavatkozásra feljogosító igazolást vett át az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tűzoltósági főfelügyelőjétől a Kővágóörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

Júliustól indul a családvédelmi akcióterv négy eleme és a Nyári diákmunka program

2019.jún.25. kedd - 16:04
A kormány családvédelmi intézkedéscsomagjának júliusban induló elemeiről, a Diákmunka Programról és a kormányablak busz nyári ügyfélfogadási helyszíneiről is kérdezték Takács Szabolcs kormánymegbízottat a Veszprém Televízió magazinműsorában.

Oldalak