​Pályázat helyi civilek támogatására

Nyomtatóbarát változatPDF változat

A Balatonfűzfőért Alapítvány a településen működő civil szervezetek, szerveződések támogatására  lehetőséget adó pályázatot hirdet.

Támogatás feltételei: A pályázat útján elnyert, max. 250.000 Ft értékű vissza nem térítendő támogatás Balatonfűzfőn működő civil szervezetek és szerveződések 2016. évi működési költségeire, rendezvényeire vagy kis értékű eszköz beszerzésére fordítható. A támogatás feltétele az egészség védelemhez és megőrzéshez, ifjúság neveléshez, és a helyi lakosság polgári védelméhez kapcsolódó tevékenység ellátása és a pályázó aktív részvétele Balatonfűzfő város életében. A pályázati forrásból nem részesülhetnek azok a civil szervezetek és szerveződések, amelyek Balatonfűzfő Város Önkormányzata vagy a Balatonfűzfőért Alapítvány 2016. évi civil pályázatai keretében támogatásban részesültek.
A támogatás formája: egyszeri, vissza nem térítendő.
A támogatás mértéke: A pályázónként megítélhető legmagasabb összeg: 250.000 Ft
A támogatás felhasználásának határideje: 2016.12.31.
A támogatás pénzügyi elszámolásának határideje: 2017.január 31.
A pályázat benyújtásának határideje: 2016. október 10.
A pályázat elbírálásának határideje: 2016. október 31.
Pályázati adatlap letölthető Balatonfűzfő Város honlapjáról, illetve átvehető a Polgármesteri Hivatal Titkárságán vagy Gyurkovics Ágnestől személyesen, 2016. szeptember 15-től. A pályázattal kapcsolatban telefonos felvilágosítást, telefonon előre leegyeztetett személyes konzultációs lehetőséget Gál Andrea kurátor biztosít (Tel: 30-377-4262).
A pályázat benyújtási címe és formája: Zárt borítékban ( A pályázati cél borítékon való feltüntetésével), Gyurkovics Ágnes Alapítványi elnök címére, postai úton küldve (8175 Balatonfűzfő, Zrínyi u.60.)
A pályázónak a pályázathoz mellékelnie kell:

  • A pályázó 2016. évi tevékenységének rövid összefoglalóját,
  • A pályázó Balatonfűzfő városáért végzett aktív szerepvállalását, önkéntes tevékenységét;
  • A támogatás tervezett felhasználását, tételes költségbecsléssel;
A benyújtott pályázatokat a Balatonfűzfőért Alapítvány Kuratóriuma bírálja el. A pályázat eredményéről minden pályázó írásban kap értesítést. A támogatott pályázókkal az Alapítvány szerződést köt, amiben szabályozza a támogatás felhasználását és az elszámolás módját.
 
Balatonfűzfő, 2016. augusztus 24.
Balatonfűzfőért Alapítvány