július 2016

Strand-roadshow

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság várja az érdeklődőket a 2016. július 30-án, 10.00 órától a Fövenystrandon sorra kerülő "Strand-roadshow" című rendezvényére, amelynek részletes programja ITT érhető el.

Kerékpáros zarándoklat

Kerékpáros zarándoklat újra - 2016. augusztus 2. kedd. Részletek megtekintéséhez kattintson ide!

Felhívás: Mozgalmas Időskorért Egyesület

A Mozgalmas  Időskorért Egészségmegőrző és Prevenciós Közhasznú Egyesületünk  tevékenysége a mozgássérültek és a már nehezebben mozgó idősek mindennapi életét megkönnyítő eszközök népszerűsítése Magyarországon.
Felhívjuk figyelmét  a megyei Kormányhivatalhoz benyújtható kérelem lehetőségéről és részleteiről. A kérelem benyújtásának következő határideje szeptember30.

Rendkívüli képviselő-testületi ülés

Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. július 20-án (szerdán) 16.00 órai kezdettel rendkívüli nyilvános ülést tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom.

Utcazene fesztivál Balatonfűzfőn

2016. július 15-16. között rendezi meg a Vágfalvi Ottó Művelődési Központ és könyvtár a II. Utcazene fesztivált.
A részletes program ITT olvasható.

Rendőrségi fehívás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az utóbbi időben Veszprém megye területén is elszaporodtak az úgynevezett „telefonos feltöltős csalások”, melyek közös jellemzője, hogy  a sértettet a mobiltelefonján felhívják – általában rejtett számról – és jellemzően pénznyeremény ígéretével tévedésbe ejtve idegen telefonkártyák egyenlegének feltöltését kérik.
 
Ilyen nyereményjáték nincs és nem is volt, a telefonálók csalók!
 

Rekortán borítású pálya épül

Balatonfűzfő Város Önkormányzata 2016. április 28-án pályázatot nyújtott be a Városi Stadion jelenlegi kosárlabda pálya helyén rekortán borítású pálya építésére, amelynek eredményeként 27.650.000 Ft összegű támogatást nyert a Magyar Labdarúgó Szövetség „Országos Pályaépítési Program Rekortán Pályaépítési Program 2016” című pályázatán.
A projekt részleteiről ITT olvashat.