szeptember 2016

Hirdetmény

Illangó-Transz Fuvarozó és Szolgáltató Kft. (8230 Balatonfüred, Cholnoky Jenő u. 1.) Fűzfői Ipari Park hrsz: 1498/245) felső küszöbértékű veszélyes anyagokkal foglalkozó üzem biztonsági jelentése nyilvános változatának hozzáférhetővé tételéről, egyben az ezzel kapcsolatos közmeghallgatás időpontjának és helyének meghatározásáról.
 
  • a kifüggesztés napja: 2016. szeptember 14.
  • eljáró hatóság: Balatonfűzfő Város Önkormányzata
  • az ügy száma: 4/294-1/2016

Kormányhivatal közleménye

A Veszprém Megyei Kormányhivatal járási hivatalainak kormányablak és okmányirodai osztályai a 2016. október 2. napján lebonyolításra kerülő népszavazás kapcsán ügyeletet tartanak.
Az ügyeleti nyitva tartás és az intézhető ügyek köre ITT olvasható.

Tájékoztatás

Több, a Társulás területén élő település lakosságának és polgármesterének személyes tapasztalata, hogy az elmúlt években ismét problémává vált a térség levegőtisztasága.
 

​Pályázat helyi civilek támogatására

A Balatonfűzfőért Alapítvány a településen működő civil szervezetek, szerveződések támogatására  lehetőséget adó pályázatot hirdet.

Képviselő-testületi ülés

Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. szeptember 20-án (kedden) 16.00 órai kezdettel nyilvános ülést tart,melyre ezúton tisztelettel meghívom.

Állásajánlat

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. Balatonalmádi Üzemvezetőség "különleges gépjárművezető" munkakörbe munkatársat keres. A munkavégzés helye: Balatonfűzfő szennyvíztisztító telep és hozzá tartozó hálózat.

Az 56-os Emlékbizottság felhívása

Magyarország több mint háromezer települése közül eddig mintegy 265 fordult támogatásért az 56-os Emlékbizottsághoz, hogy a hatvanadik évforduló alkalmából a hősökre emlékező „büszkeségpontot” létesítsen. Tekintettel arra, hogy az emlékév 2017.

PTHB ülés

Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Pénzügyi, Településfejlesztési és Humán Bizottsága 2016. szeptember 12-én (hétfőn) 14.00 órai kezdettel bizottsági ülést tart, melyre ezennel tisztelettel meghívom.
Az ülés helye: Városháza – Kompolthy terem – 8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1.
 
Az ülés napirendje:
  1. A helyi járatos autóbusz közlekedés biztosítására kiírt pályázat elbírálása
  2. A balatonfűzfői Sport és Turisztikai Komplexum Fejlesztési Koncepciójának elkészítése

Toborzó

Várunk minden 18. életévét betöltött érdeklődőt a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon (Balatonalmádi Hadak útja 4-6.) 2016. szeptember 15-én (csütörtökön)  14 és 17 óra között Rendőrségi Toborzó Nyíltnap-ra.

Teljes program ITT olvasható.

Családi nap

A Balatonfűzfői Polgárőr Egyesület, a Balatonfűzfői Horgászegyesület és a Balatonfűzfői VÁCISZ Egyesület 2016. szeptember 10-én "Babakocsis túra, nem csak babakocsival" címmel családi napot szervez.
A nap programja és a részvétel feltételei ITT olvashatók.

Oldalak