február 2017

MEGHÍVÓ Civil fórumra

Tisztelt Érintettek! Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Képviselőtestülete a Balatonfűzfőért Alapítvánnyal karöltve civil fórumra hívja valamennyi, településünkön működő civil szervezet és szerveződés vezetőjét.

Képviselő-testületi ülés

Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. február 21-én (kedden) 16.00 órai kezdettel nyilvános ülést tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom.

Számítógép Álom, startol a támogatói program

Hátrányos helyzetű, tehetséges gyerekek kaphatnak számítógépeket és okos eszközöket.

Ingyen jogsit és robogót nyerhetsz a diák KRESZ-teszten

Háromfordulós KRESZ-versenyt indított a DUE Médiahálózat és a Generali a Biztonságért Alapítvány. A játék egy ingyenes online teszttel startolt, amit bárki kitölthet, a következő két fordulóban viszont már csak a legügyesebb 14 és 24 év közöttiek vehetnek részt. A szervezők két nyertest hirdetnek, egyikük térítésmentesen szerezhet jogosítványt, a másikuk egy robogót kap.

Egyházközségi bál

Balatonfűzfői Plébánia és fíliái: Litér, Papkeszi, Vilonya, Királyszentistván Róm. Kat. Egyházközségei szeretettel várják Önt 2017. február 24-én, pénteken tartandó  Egyházközségi báljukra, amely 19 órakor kezdődik a Balatonfűzfő-gyártelepi  Művelődési Házban.

Műsor, vacsora,  élőzene, büfé, tombola

A belépő ára 3500 Ft, amely megvásárolható és  támogatójegy is váltható Tóth Lajos Péternél. Tel.:88/450-356
 
Tombolatárgy felajánlását köszönettel vesszük.
 

"Képviselők kávé délutánja"

Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nevében ezúton meghívom a  következő KT-KV   „KÉPVISELŐK KÁVÉ DÉLUTÁNJA” rendezvényünkre, mely egy kötetlen, baráti beszélgetés.
 
Helyszín: Balatonfűzfő Művelődési  Ház I.emeleti pódium terem
 
Időpont: 2017. február 16. (csütörtök) 17.00 óra
                           
                Tisztelettel:
                                                            Marton Béla

PTHB ülés

Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Pénzügyi, Településfejlesztési és Humán Bizottsága 2017. február 13-án (hétfőn) 14.00 órai kezdettel nyilvános bizottsági ülést tart, melyre ezennel tisztelettel meghívom
 
Az ülés helye: Városháza – Kompolthy terem – 8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1.
 
Az ülés napirendje:
 
  1. FAK sportcsarnok engedélyezési terveinek támogatási kérelme
  2. Balatonfűzfő Város Önkormányzata 2017. évi költségvetésének tárgyalása

Jótékonysági nap a Báthory családért

Tisztelt Ismerőseim! Kérlek Benneteket, hogy olvassátok el a leírást és akit megérintett a történet és a lehetőségei is megengedik, kérem, hogy segítsen. A megyei újságban olvastam először a pétfürdői Báthory család kálváriáját és azóta három alkalommal meglátogattam Őket és kisebb adományokkal segítettem a napi megélhetésüket. Röviden összefoglalva a történetük a következő: