március 2020

Általános iskolai beiratkozás

Az Irinyi János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2020/2021. tanítási évre történő általános iskolai beiratkozásának rendje az emberi erőforrások minisztere 7/2020. (III.25.) EMMI határozata alapján ITT olvasható.

MÁV-START Zrt. tájékoztatója

A MÁV-START Zrt. 2020. március 30-tól a COVID 19 koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetre való tekintettel a belföldi  és nemzetközi vonatok közlekedésében vasútvonalanként változások léptek érvénybe.
A változások ITT érhetők el.

Lakossági Tájékoztató a szájmaszkokról!

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Balatonfűzfő Város Önkormányzata szájmaszkokat oszt ki a háztartásoknak (postaládába helyezve).
A „vigyázzunk egymásra – maradjunk otthon” elvet szem előtt tartva, minden háztartásnak 2db becsomagolt szájmaszkot biztosítunk.(Ahol egyedül élnek ott csak 1db) Kérjük, a maszkot használat előtt fertőtleníteni szíveskedjenek a csomagolásban foglalt útmutató alapján. Folyamatosan 2 óra használat utána maszkot mosni és 200° gőzölős vasalással fertőtleníteni kell.

Tájékoztató a részleges kijárási tilalommal kapcsolatban

Tisztelt Balatonfűzfőiek!
A kormány március 28-i hatállyal életbe léptette a kijárási korlátozást. A tilalom részleges, bizonyos tevékenységeket még megenged.
FONTOS!!!
1. Mindenki köteles a társas érintkezést a minimálisra csökkenteni, és más embertől legalább másfél méter távolságot tartani, még tömegközlekedés során is. Vagyis NE ÁLLJUNK SZOROSAN SENKI MELLÉ SEHOL!
2. Tilos vendéglátó üzletben tartózkodni, kivétel ez alól persze az ott dolgozók, és az elvitelre készült ételek kiadása és elszállítása.

Változott a Rendőrség ügyfélfogadási rendje

A kihirdetett veszélyhelyzet miatt – az igazgatásrendészeti szolgálati ágat érintő – új munkarend bevezetéséről.
 
Tisztelt Ügyfelünk!

Hirdetmény

HALTECH Magyar Lőszergyártó és Rendészeti Technológiai Kft. székhelyére (8184 Balatonfűzfő, Fűzfőgyártelep településrész HRSZ. 1498/158, 159; telephelyére vonatkozó felső küszöbértékű veszélyes anyagokkal foglalkozó üzem biztonsági jelentése nyilvános változatának hozzáférhetővé tételéről, egyben az ezzel kapcsolatos közmeghallgatás időpontjának és helyének meghatározásáról.
 
  • a kifüggesztés napja: 2020. március 19.
  • eljáró hatóság: Balatonfűzfő Város Önkormányzata
  • az ügy száma: bal/4399/2020

Lakossági tájékoztató helyi járatos autóbusz menetrendjének változásáról

Tájékoztatom Tisztelt Lakosságot arról, hogy a rendkívüli járványügyi helyzet miatt az iskolai tanidőhöz kötött helyi járatos autóbusz-közlekedés 2020. március 20-ától (péntektől) bizonytalan ideig (tervezetten az iskolalátogatás szüneteltetésének időpontjáig) szünetel!
Kérjük szíves megértésüket!
 
Tisztelettel: Szanyi Szilvia polgármester
 

Oldalak