Hirdetmény

Nyomtatóbarát változatPDF változat
HALTECH Magyar Lőszergyártó és Rendészeti Technológiai Kft. székhelyére (8184 Balatonfűzfő, Fűzfőgyártelep településrész HRSZ. 1498/158, 159; telephelyére vonatkozó felső küszöbértékű veszélyes anyagokkal foglalkozó üzem biztonsági jelentése nyilvános változatának hozzáférhetővé tételéről, egyben az ezzel kapcsolatos közmeghallgatás időpontjának és helyének meghatározásáról.
 
  • a kifüggesztés napja: 2020. március 19.
  • eljáró hatóság: Balatonfűzfő Város Önkormányzata
  • az ügy száma: bal/4399/2020
  • az ügy tárgya: a HALTECH Magyar Lőszergyártó és Rendészeti Technológiai Kft. felső küszöbértékű veszélyes anyagokkal foglalkozó üzem által hatósági kötelezésre benyújtott dokumentáció (biztonsági jelentés) nyilvános változatának megismerhetőség-biztosítása a veszélyes tevékenység folytatására és végzésére, valamint a katasztrófavédelmi engedély megadására vonatkozóan.
  • az eljárás ügyintézési határideje 2020 május 06. (hiánypótlás esetén a határidő módosulhat)
  • az eljárás lezárásának típusai lehetnek: az engedély megadása, az engedély kikötéses megadása, az engedély megtagadása
  • kérelmező hatóság: Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, mint a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény IV. fejezete alkalmazásában eljáró hatóság.
 Az elkészült biztonsági jelentés megtekinthető (illetve a rendkívüli járványhelyzet okán elektronikus úton hozzáférhető) : a Balatonfűzfői Közös Önkormányzati Hivatal műszaki irodájának ügyintézésében (8184 Balatonfűzfő, Nike krt. 1.), előre egyeztetett feltételek mellett.
Ügyintéző: Ticz Antal Attila közbiztonsági referens, elérhetősége: tel. 20/9242 789
E-mail: muszak@balatonfuzfo.hu
 
A biztonsági jelentéssel kapcsolatban írásbeli észrevétel tehető, és személyesen, vagy elektronikus úton eljuttatható Balatonfűzfői Közös Önkormányzati Hivatalába 2020. április 09. 15. órai beérkezési határidőig.
 
 
Balatonfűzfő, 2020. március 19.
 
 
                                                                                                         Szanyi Szilvia polgármester