Balatonfűzfői Semmelweis Ignác Díj

Nyomtatóbarát változatPDF változat


Tisztelt Lakosság!

Balatonfűzfő Város Önkormányzat Képviselő-testületének a kitüntetések alapításáról, adományozásáról szóló 24/2013. (X.31.) számú önkormányzati rendelete szerint:

5/B. §13 (1) A „Balatonfűzfői Semmelweis Ignác Díj" azon személynek adományozható, aki Balatonfűzfőn az egészségügyi, szociális ellátás területén legalább öt éve kiemelkedő munkát végzett és ezzel hozzájárult az ellátás színvonalának emeléséhez.

(2) A Balatonfűzfői Semmelweis Ignác Díjból évente legfeljebb egy adományozható.

(3) A Balatonfűzfői Semmelweis Ignác Díjjal oklevél, valamint pénzjutalom jár. A pénzjutalom összege bruttó 100.000,- Ft.

(4) A Balatonfűzfői Semmelweis Ignác Díj minden évben, a Semmelweis nap alkalmából tartandó ünnepség keretében kerül átadásra.

Kérjük, hogy 2022. június 7., keddig legyenek szívesek jelezni a polgarmesterireferens@balatonfuzfo.hu e-mail címre, hogy kit kívánnak a kitüntető címre javasolni és kérjük, hogy néhány mondatban indokolják meg, miért.

A javaslatok alapján elkészített előterjesztést a Humán Bizottság június 14-i ülésén zártan tárgyalja, majd a Képviselő-testület elé terjeszti javaslatát, aki a június 23-i rendes, zárt ülésén dönt a kitüntetés adományozásáról.

Balatonfűzfő Város Önkormányzata