BALKOM Kft. aktuális hírei

Nyomtatóbarát változatPDF változat
Tisztelt Ügyfeleink!
Jelen hírlevelünkben tájékoztatjuk a balatonfűzfői lakosokat érintő aktuális információkról a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásra vonatkozóan.
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Ügyfélszolgálatunkat előre egyeztetett időpontban keresheti fel, időpontfoglalását honlapunkon keresztül teheti meg: https://balkom.hu/idopontfoglalas/ !
Ügyfélszolgálatunkon tartózkodása során a maszk viselése kötelező, azon ügyfeleket, akik nem viselnek maszkot, nem tudjuk fogadni (lefoglalt időpont ellenére sem)! Kézfertőtlenítés az ajtóban történik, a fertőtlenítőről Társaságunk gondoskodik.
Kérjük, amennyiben lehetősége van rá, ügyeit elektronikus úton intézze az ugyfelszolgalat@balkom.hu e-mail címen keresztül. A vonatkozó dokumentumok e-mailben történő elküldésével szinte minden ügyet el tud intézni személyes megjelenés nélkül!

HULLADÉKNAPTÁR ITT!


ZÖLDHULLADÉK-GYŰJTÉS
Ősszel a 41. 43. 45. és 47. héten gyűjtjük be az ingatlan elé kihelyezett biológiailag lebomló kerti zöldhulladékot. További információkkal később jelentkezünk honlapunkon és hírlevél formájában.
SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS, LOMTALANÍTÁS, TÖBBLETHULLADÉK-GYŰJTŐ ZSÁK
Az eddig megszokottak szerint, minden hónap első csütörtökén gyűjtjük be az ingatlan elé kihelyezett tiszta szelektív csomagolási hulladékot.
A házhoz menő lomtalanítási szolgáltatásunk nem változott, évente 1 alkalommal max 3 m3 mennyiségű lomhulladék elszállítását tudja írásban (e-mailben) igényelni.
Amennyiben többlet kommunális hulladéka keletkezik, annak elszállíttatására sárga zsákot tud vásárolni, személyesen ügyfélszolgálatunkon (időpontfoglalással) vagy házhozszállítással (bruttó 1900 Ft házhozszállítási díj ellenében). A 120l-es emblémázott szabvány sárga zsák díja bruttó 312 Ft/db.
ÜDÜLŐ-/NYARALÓTULAJDONOSOK
Az elmúlt évekhez hasonlóan április 13 - október 9. között hetente 1 alkalommal gyűjtjük a kommunális hulladékot. A nyaralótulajdonosok a 37. 39. és 41. héten tudják igénybe venni a zöldhulladék-gyűjtést.
Felhívjuk a nyaralótulajdonosok figyelmét, hogy az idei évtől a vonatkozó önkormányzati rendeletnek megfelelően a szabvány zárt hulladékgyűjtő edényzet használata kötelező. Társaságunknál szabvány edény beszerezhető bruttó 12.446 Ft díj ellenében.
EDÉNYEK CHIPPEL TÖRTÉNŐ ELLÁTÁSA
Kérjük amennyiben az Ön edényén még nincs chip, ügyfélszolgálatunkkal mielőbb szíveskedjen felvenni a kapcsolatot. Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő: 12.00-16.00 Kedd: 8.00-12.00, Szerda: 12.00-16.00 Csütörtök: 7.00-19.00 Péntek: 8.00-12.00
Pontos és friss információkkal kapcsolatosan, kérjük, folyamatosan kövessék nyomon honlapunkat (www.balkom.hu/hirek/)!
Szíves együttműködésüket köszönjük!

Vigyázzunk egymásra, családunkra és magunkra!

Balatonalmádi, 2020. május 25.