Veszprémi Kormányhivatal

Miniszteri elismerésben részesült a Földhivatali Főosztály vezetője

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott dr. Bita Józsefnek, amelynek ünnepélyes átadására - a járványügyi helyzetre való tekintettel - 2021. június 11-én, pénteken került sort.

Kedden délelőtt szünetel az ügyfélfogadás a balatonalmádi kormányablakban

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.jún.16. szerda - 07:51
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Balatonalmádi, Széchenyi sétány 1. szám alatt működő kormányablakban 2021. június 22-én (kedd) 8.00 és 12.00 óra között az ügyfélfogadás - informatikai karbantartás - miatt szünetel.

Tájékoztatás az önfoglalkoztatók kompenzációs támogatásáról

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.jún.15. kedd - 14:23
A Kormány 2021. június 8-án meghirdette az „Önfoglalkoztatók kompenzációs támogatását”, melyben a veszélyhelyzet idején korlátozásokkal érintett ágazatokban működő mikrovállalkozások és önfoglalkoztatók részesülhetnek – azoknak nyújtva ezzel segítséget, akik alkalmazottakkal nem rendelkeznek, ezért nem voltak jogosultak az ágazati bértámogatásra.

Tájékoztatás a nyári táboroztatás biztonsági ellenőrzéseiről

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.jún.15. kedd - 12:22
Június 15. és augusztus 23. között lehetséges „ottalvós” táborok szervezése a táborozók biztonságának és egészségének szigorú védelme mellett. A tábor nyitása előtt legalább hat héttel írásban kell bejelenteni a táboroztatást a Veszprém Megyei Kormányhivatalnál.

Megújul a Somlói vár

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.jún.11. péntek - 14:17
Jövő tavaszra megújul a somlói vár a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram keretében, az erőd növekvő turisztikai vonzereje révén hozzájárul a térség gazdaságának élénkítéséhez is - mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára pénteken, amikor letették a beruházás alapkövét.

Kihirdették Veszprém Megye 2021-es borát

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.jún.8. kedd - 17:10
Ismét kiválasztották a „Veszprém Megye Bora” verseny legkiválóbb borait, a térség büszkeségeit. A zsűri 2021-ben a Tornai Pincészet TOP Selection Apátsági Furmint 2019 fehérborát és a Figula pincészet Figula Merlot 2019 vörösborát részesítette a kitüntető címben, amelyet egy éven keresztül viselhetnek.

Újabb program segíti a munkaerőpiacot az Ágazati bértámogatás kifutását követően

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.jún.8. kedd - 09:16
Május 31-én véget ért az Ágazati Bértámogatás program, amelynek köszönhetően tavaly november óta Veszprém megyében az érintett munkáltatók közel 7 000 fő vonatkozásában csaknem 3,86 milliárd Ft támogatásban részesültek. Június 1-től pedig egy kibővített támogató program járul hozzá a foglalkoztatás bővítéséhez.

Csütörtökön délelőtt szünetel az ügyfélfogadás devecseri kormányablakban

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.jún.4. péntek - 08:18
Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Devecser, Petőfi tér 1. szám alatt működő kormányablakban 2021. június 10-én, csütörtökön 8.00 és 13.00 óra között az ügyfélfogadás az infokommunikációs eszközök karbantartása miatt szünetel.

Még benyújthatók az Egységes Kérelmek

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.jún.1. kedd - 17:00
Május 17-én lejárt az Egységes Kérelem szankciómentes beadási határideje, június 9-ig van lehetőség a módosításra és új kérelmek beadására a megállapítandó támogatási összeg munkanaponkénti egy százalék csökkentése mellett.

Változik a Vállalkozások munkaerő támogatásának feltételrendszere és ismét indul a Nyári diákmunka program

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.máj.28. péntek - 12:36
Módosulnak a Vállalkozások munkaerő támogatása program igénybevételének feltételei, amelyre a kérelmek június 1-től nyújthatók be. A Nyári diákmunka 2021. elnevezésű központi munkaerőpiaci program keretén belül június 15. és augusztus 31. között jelentkezhetnek nyári diákmunkára a megyében élő diákok és azok a munkáltatók, akik élni kívánnak a foglalkoztatás lehetőségével.

Helyi értéket díjazott a Veszprém Megyei Kormányhivatal a Bakony Expón

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.máj.25. kedd - 16:24
A VII. Bakony Expót május 22. és 24. között rendezték meg a Veszprém Aréna előtti téren, ahol a termelők és a helyi lakosok találkozhattak egymással. A rendezvényen számos kiállító vett részt és az esős időjárás ellenére is nagy volt az érdeklődés az esemény iránt.

Pfizerre is foglalhatnak időpontot a Veszprém megyeiek

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.máj.20. csütörtök - 14:35
Veszprém megye valamennyi kórházi oltópontján lehetséges a Pfizer-, Sputnik- és Sinopharm-vakcina felvétele, ehhez mindössze egy regisztráció és időpontfoglalás szükséges.

A májusi bérekre is megérkezett a támogatás

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.máj.18. kedd - 14:18
A Veszprém Megyei Kormányhivatal a májusi bértámogatásokat előlegként fizette ki, így már megérkezett a májusi kompenzáció az arra jogosult vállalkozásokhoz. A megyében 3,8 milliárd Ft támogatásban részesültek az érintett munkáltatók közel 7 000 fő vonatkozásában.

Helyszíni ügyintézési lehetőség a Bakony Expón

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.máj.17. hétfő - 08:28
A VII. Bakony Expót május 22. és 24. között rendezik meg a Veszprém Aréna előtti téren, hogy ismét felvonultassa a bakonyi tájon megtermelt páratlan kincseket és közös találkozási pontot biztosítson a termelők és a helyiek között. A Veszprém Megyei Kormányhivatal az előző évekhez hasonlóan idén is részt vesz a rendezvényen, a kormányablak-buszával lehetővé téve a gyors és egyszerű helyszíni ügyintézést a látogatók számára.

Veszprém megyében is újból segíti az ügyintézést a kormányablak-busz

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.máj.14. péntek - 08:00
A Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat ismét munkába áll május 17-én, hogy lehetőséget biztosítson a gyors és egyszerű ügyintézésre azokon a településeken, ahol nem működik állandó jelleggel kormányablak.

Ügyfélfogadási szünet a pápai kormányablakban

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.máj.11. kedd - 09:12
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Veszprém Megyei Kormányhivatal Pápai Járási Hivatal Kormányablak Osztályán (8500 Pápa, Fő u. 12.) 2021. május 18-án (kedden) – informatikai karbantartás miatt – szünetel az ügyintézés.

Legyen az Ön bora Veszprém Megye büszkesége

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.máj.7. péntek - 10:47
Immár 10. alkalommal hirdeti meg a Veszprém Megye Bora versenyt a megyei önkormányzat és a kormányhivatal.

Csütörtökön szünetel az ügyfélfogadás a balatonfüredi kormányablakban

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.máj.6. csütörtök - 13:00
Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Balatonfüred, Felső köz 2. szám alatt működő kormányablakban 2021. május 13-án (csütörtök) – informatikai karbantartás miatt – szünetel az ügyintézés.

Ügyfélfogadási szünet az ajkai kormányablakban

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.máj.5. szerda - 08:11
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Veszprém Megyei Kormányhivatal Ajkai Járási Hivatal Kormányablak Osztályán (8400 Ajka, Újélet u. 8.) az ügyintézés 2021. május 11-én (kedden) – informatikai karbantartás miatt – szünetel.

Májusban induló pályázati lehetőségek

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.máj.4. kedd - 08:08
A következő időszakban három támogatással is segíteni kívánja az állam az agrár szektort, amelyből a kertészet-ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés támogatására, valamint az kisebb- és közepes méretű állattartó telepek megújításának fejlesztésére újonnan nyílik lehetőség forrást igényelni.

Oldalak

Feliratkozás Balatonfűzfő városának oldala hírolvasó - Veszprém megyei kormányhivatal csatornájára