Veszprémi Kormányhivatal

Átadták Veszprém megye második kormányablakbuszát

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.szep.15. szerda - 12:19
A mobilizált kormányablak ügyfélszolgálat kiegészíti annak a 307 kormányablaknak a tevékenységét, amely jelenleg Magyarországon működik – hangsúlyozta Dr. Domokos Péter kormányablakokért felelős miniszteri biztos a második Veszprém megyei kormányablakbusz átadásán szeptember 14-én Balatonszepezden.

Szeptember közepéig lehet még a kárenyhítési hozzájárulást befizetni

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.szep.10. péntek - 12:58
A kárenyhítési hozzájárulás megfizetésére szeptember 15-ig van lehetőség, amelynek határidőre történő beérkezése az egyik alapfeltétele annak, hogy a termelő jogosult legyen a kárenyhítő juttatás igénybevételére.

Csaknem 1200 diák nyári foglalkoztatását segítette elő a kormányhivatal Veszprém megyében

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.szep.7. kedd - 14:44
A magyar kormány idén is meghirdette a Nyári diákmunka programot, amelynek köszönhetően mintegy 1 200 diák nyári foglalkoztatását tette lehetővé a Veszprém Megyei Kormányhivatal.

A Veszprém Megyei Kormányhivatal tájékoztatója az őszi érettségi vizsgára jelentkezésről

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.szep.1. szerda - 15:32
Az őszi érettségi vizsgára 2021. szeptember 6-ig e-papír szolgáltatással, postai úton tértivevényes küldeményben, illetve személyesen lehet jelentkezni a Veszprém Megyei Kormányhivatal főépületében, valamint a kijelölt intézményekben.

Szent István király ezer év távlatából is példát mutat számunkra

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.aug.20. péntek - 10:00
Takács Szabolcs kormánymegbízott részt vett augusztus 20-a az államalapítás és az államalapító Szent István király ünnepe alkalmából megrendezett, Magyar Honvédség Légi Műveleti Vezetési és Irányítási Központ ünnepi állománygyűlésén.

Veszprém megyében is folytatódik a diákok oltása

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.aug.19. csütörtök - 14:44
A 12 év feletti diákok iskolai oltását készítette elő Takács Szabolcs kormánymegbízott a Veszprém Megyei Oltási Munkacsoport augusztus 19-ei ülésén.

Folyamatosan nyílnak a pályázati lehetőségek a gazdák számára

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.aug.6. péntek - 14:05
A Vidékfejlesztési Program keretén belül folyamatosan nyíltak és a nyár folyamán is folyamatosan nyílnak meg az új pályázati lehetőségek a mezőgazdasági kedvezményezettek számára. A nemzeti társfinanszírozás emelésével az előző évekhez képest jóval nagyobb forrás áll rendelkezésre, így még több pályázat finanszírozására nyílik lehetőség.

Ügyfélfogadási szünet a balatonfűzfői kormányablakban

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.aug.5. csütörtök - 10:03
Áramszünet miatt szünetel az ügyfélfogadás augusztus 5-én a Balatonfűzfő, Nike körút 1. szám alatti kormányablakban.

Csaknem háromezren igényelték már a megyében az Önfoglalkoztatók kompenzációs támogatását

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.aug.5. csütörtök - 08:45
Az Önfoglalkoztatók kompenzációs támogatása program keretén belül eddig mintegy 3 000 kérelem érkezett és több mint 600 millió forint került kifizetésre Veszprém megyében. A két hónappal ezelőtt meghirdetett támogatás azoknak a vállalkozásoknak és önfoglalkoztatóknak nyújt segítséget, akik nem rendelkeznek alkalmazottal, ezért nem tudják az ágazati bértámogatást igénybe venni.

Nyáron is szolgálatban a kormányablakbusz

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.júl.29. csütörtök - 10:18
Örömteli, hogy az immár 30. alkalommal megtartott Művészetek Völgye Fesztiválon a kormányablakbusz is hozzájárulhat szolgáltatásaival a rendezvény színvonalának emeléséhez – fogalmazott szerdán Kapolcson Veszprém megye kormánymegbízottja.

Ismét ülésezett a Veszprém Megyei Oltási Munkacsoport

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.júl.28. szerda - 17:35
Takács Szabolcs kormánymegbízott vezetésével a mai napon újra ülést tartott a Megyei Oltási Munkacsoport, ahol megvitatták az elkövetkezendő időszak újabb járványügyi intézkedéseit.

Megkezdődtek a parlagfű elleni védekezés helyszíni ellenőrzései

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.júl.21. szerda - 14:49
A Veszprém Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztálya július elején megkezdte a helyszíni ellenőrzéseket a megyében, amely során a parlagfűvel fertőzött ingatlanok felderítését végzik. A gyomnövény elleni védekezés fő célja a parlagfű virágzásának és magképzésének megakadályozása, mivel a nyári időszakban különösen sok kellemetlenséggel jár a pollen koncentrációjának növekedése az allergiás megbetegedésekben szenvedők számára. A gyom irtása és a földterületek parlagfű-mentesítése törvény által előírt kötelezettség, amely a lakosság védelmét szolgálja.

Ügyfélfogadási szünet az Ajkai Járási Hivatal szervezeti egységeinél

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.júl.19. hétfő - 12:14
Áramszünet miatt szünetel az ügyfélfogadás július 26-án 8:00 és 12:00 között az Ajka, Szabadságtér 12. szám alatti osztályokon.

Megvalósult Németbánya árvízvédelme

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.júl.14. szerda - 16:00
A mai napon tartották a Bakonyerdő Zrt. Németbánya településvédelme mesterséges vízvisszatartással elnevezésű fejlesztésének ünnepélyes átadóját, ahol Takács Szabolcs kormánymegbízott üdvözölte a megye területén létrejött újabb beruházást.

Veszprém Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály VE-09/KTF/5681-10-21/2021. sz. Hirdetménye

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.júl.6. kedd - 14:37
Hirdetmény a 9533 Nemesszalók Jókai utca 8. szám alatti telephelyre vonatkozó hulladékgazdálkodási engedély módosításáról szóló döntés közzétételéről

Veszprém Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály VE-09/KTF/4819-7-21/2021. sz. Hirdetménye

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.júl.6. kedd - 14:35
Hirdetmény a 8500 Pápa Bánki Donát utca 6. szám alatti telephelyre vonatkozó zajkibocsátási határérték megállapításáról szóló döntés közzétételéről

Ünnepélyes keretek között adták át a támogatói okiratokat a Veszprém megyei gazdáknak

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.júl.6. kedd - 11:26
Állattartó telepek fejlesztését célzó támogatói okiratokat vehettek át tegnap a Veszprém megyei gazdák Nagy István agrárminisztertől. A pályázati folyamatok lebonyolításában jelentős szerepet játszott a Veszprém Megyei Kormányhivatal, amelynek képviseletében Takács Szabolcs kormánymegbízott is részt vett az ünnepélyes átadáson.

Sajtótájékoztatón értékelte a megye kormánymegbízottja a járványkezelést

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.júl.5. hétfő - 17:42
Takács Szabolcs kormánymegbízott július 5-én sajtótájékoztatón értékelte a járványkezelésben végzett tevékenységet és a lakosságot érintő más kérdésekről is beszélt. Hangsúlyozta, hogy mindenkit tisztelet illet és köszönet jár mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult ahhoz, hogy legyőzzük a járvány terjedését.

A koronavírus elleni munkát értékelte a Megyei Oltási Munkacsoport

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.jún.30. szerda - 12:17
A járvány elleni védekezésben nyújtott teljesítményeket és tapasztalatokat értékelte Takács Szabolcs, kormánymegbízott, a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság elnöke a munkacsoport időközi összegző értekezletén június 29-én.

Ünnepélyes keretek között nyitották meg a Veszprémi Áldozatsegítő Központot

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2021.jún.29. kedd - 14:51
A kormány kiemelt feladatának tekinti a bűncselekmények és szabálysértések áldozatainak védelmét és segítését, hiszen egy társadalom akkor működik jól, ha támogató kezet nyújt a rászorulóknak és segíti őket az elszenvedett bűncselekménnyel kapcsolatban felmerült érzelmi, lelki, anyagi és egyéb jellegű problémák megoldásában. A mai napon sor került a Veszprémi Áldozatsegítő Központ átadására, amelyet dr. Varga Judit miniszter asszony ünnepélyes keretek között nyitott meg.

Oldalak

Feliratkozás Balatonfűzfő városának oldala hírolvasó – Veszprém megyei kormányhivatal csatornájára