Veszprémi Kormányhivatal

Államtitkári látogatás Veszprémben

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2023.jún.1. csütörtök - 16:19
Dr. György István területi közigazgatásért felelős államtitkár, dr. Almási Győző hatósági ügyekért felelős helyettes államtitkár és Takács Szabolcs főispán közös vezetői értekezletet tartott június elsején a Megyeházán.

Június 9-ig van lehetőség az Egységes Kérelem beadására

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2023.máj.31. szerda - 08:22
Idén április 20-án nyílt meg az Egységes Kérelem kitöltési felülete, amelynek során mintegy 50 közvetlen támogatási és vidékfejlesztési jogcímen lehet támogatást igényelni, illetve ezekkel kapcsolatban adatszolgáltatási kötelezettséget teljesíteni.

Veszprém vármegyében is folytatódik a földértékesítési program

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2023.máj.26. péntek - 08:38
Veszprém vármegyében 19 településen, 35 tagban mintegy 967,1700 hektár újabb állami földterület kerülhet a gazdálkodókhoz 2023. július 3-7. napok között. Az agrártárca az intézkedéssel a kis- és közepes gazdaságokat és a helyi termelők földhöz juttatását segíti.

Informatikai átállás miatt szünetel a gépjármű-ügyintézés május 30-án

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2023.máj.24. szerda - 11:43
Megújítja a Belügyminisztérium az országos járműnyilvántartást, ezért 2023. május 30-án, kedden Veszprém vármegye kormányablakaiban informatikai átállás miatt nem lesz lehetőség a gépjárművekkel kapcsolatos ügyek intézésére. A tervezhető ügyekkel javasolt másik napon felkeresni az ügyfélszolgálatokat.

Ismét vért adtak munkatársaink

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2023.máj.23. kedd - 09:27
Májusban ismét vért adtak a kormányhivatal önzetlen segítségnyújtói. A Veszprém Vármegyei Kormányhivatal évről évre szervez kormánytisztviselői véradást munkatársai körében, amelyen egyre több kolléga vesz részt azzal a szándékkal, hogy segítse embertársait.

Honvédelmi referensek képzése a Megyeházán

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2023.máj.18. csütörtök - 13:13
A védelmi és biztonsági igazgatás átfogó reformjával és jövőbeni átalakításával kapcsolatos honvédelmi feladatokról szóló kormányrendelet értelmében a 200 főt meghaladó lakosságszámú településeken a polgármestereknek honvédelmi referenst kell kijelölniük a védelmi és biztonsági feladatokra való felkészülés település szintű feladatainak ellátása érdekében. Veszprém vármegyében mintegy 70 kijelölt honvédelmi referens részére szervezett képzést a Honvédelmi Minisztérium és a Veszprém Vármegyei Területi Védelmi Bizottság.

Elindult a „Vállalkozz Veszprém Vármegyében 2023” munkaerőpiaci program

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2023.máj.2. kedd - 15:11
A mai naptól lehet jelentkezni a Veszprém Vármegyei Kormányhivatal „Vállalkozz Veszprém Vármegyében 2023” elnevezésű munkaerőpiaci programjára, amely az új egyéni vagy társas vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező álláskeresők számára kíván támogatást nyújtani. A program célja a sikeres és eredményesen működő vállalkozások létrejöttének elősegítése, amely hozzájárul a vármegye munkaerőpiaci helyzetének javításához.

Megemlékezést tartottak a Veszprém Vármegyei Kormányhivatalban

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2023.ápr.28. péntek - 13:04
Április 28. napját 2012-ben Magyarország Kormánya a munkabalesetben elhunyt és megrokkant munkavállalók emléknapjává nyilvánította, amely kifejezi a kormány elkötelezettségét és támogatását a testi épség védelméért és biztonságáért. A Veszprém Vármegyei Kormányhivatal ebből az alkalomból tartott megemlékezést és emléktáblát helyezett el a Megyeházán.

Ülésezett a Veszprém Vármegyei Területi Védelmi Bizottság

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2023.ápr.27. csütörtök - 13:12
A fő napirendi pontok között szerepelt a védelmi és biztonsági igazgatás átfogó reformjával és jövőbeni átalakításával kapcsolatos honvédelmi feladatokról történő egyeztetés, amelynek fontos része a polgármesterekkel és honvédelmi referensekkel való kiváló együttműködés kialakítása.

Projektnyitó konferenciát tartott a Veszprém Vármegyei Kormányhivatal

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2023.ápr.19. szerda - 14:19
„A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül” elnevezésű projekt nyitókonferenciáját tartotta ma a Veszprém Vármegyei Kormányhivatal. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében megvalósuló projekt fő célja, hogy hozzájáruljon a vállalkozások versenyképességének növeléséhez a munkahelyi képzések megvalósításához nyújtott támogatások által.

Szünetel az ügyfélfogadás a Veszprémi Járási Hivatal Kormányablak Osztályán és Földhivatali Osztályán

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2023.már.31. péntek - 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Veszprémi Járási Hivatal Kormányablak Osztályán, valamint Földhivatali Osztályán (Veszprém, Vörösmarty tér 9.) – technikai okok miatt – 2023. március 31-én (pénteken) szünetel az ügyfélfogadás.

Ügyfélfogadási szünet a devecseri kormányablakban

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2023.már.28. kedd - 08:47
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2023. március 30-án (csütörtökön) – informatikai karbantartás miatt – szünetel az ügyfélfogadás 8:00 óra és 12:00 óra között a Devecser, Petőfi tér 1. szám alatti kormányablakban. Az ügyfélfogadás 12:00 órától zavartalanul működik tovább.

Ügyfélfogadási szünet a Balatonfüredi Járási Hivatal Kormányablak Osztályán, valamint Földhivatali Osztályán

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2023.már.21. kedd - 10:47
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Balatonfüredi Járási Hivatal Kormányablak Osztályán, valamint Földhivatali Osztályán (Balatonfüred, Felső köz 2.) – az informatikai eszközök karbantartása miatt – 2023. március 23-án (csütörtökön) szünetel az ügyfélfogadás.

Ügyfélfogadási szünet az ajkai kormányablakban

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2023.már.17. péntek - 08:33
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2023. március 21-én (kedden) – az infokommunikációs eszközök karbantartása miatt – szünetel az ügyfélfogadás az Ajka, Újélet utca 8. szám alatti kormányablakban.

Szünetel a földhivatali és nyugdíjbiztosítási ügyekkel kapcsolatos ügyfélfogadás Tapolcán

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2023.már.14. kedd - 09:20
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Tapolcai Járási Hivatal földhivatali és nyugdíjbiztosítási ügyekkel kapcsolatos ügyfélfogadása (Tapolca, Hősök tere 11.) – tervezett áramszünet miatt – 2023. március 16-án (csütörtökön) szünetel.

Kedden szünetel az ügyfélfogadás a tapolcai kormányablakban

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2023.már.10. péntek - 08:55
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2023. március 14-én (kedden) – informatikai karbantartás miatt – szünetel az ügyfélfogadás a Tapolca, Hősök tere 15. szám alatti kormányablakban.

Közös cél az egyszerűbb és korszerűbb államigazgatási működés

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2023.már.8. szerda - 15:20
Megtartotta idei első ülését a Veszprém Vármegyei Államigazgatási Kollégium, melynek ismét a Megyeháza adott otthont.

Ügyfélfogadási szünet a várpalotai kormányablakban

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2023.már.6. hétfő - 08:40
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a várpalotai kormányablakban (Várpalota, Gárdonyi G. u. 39.) – informatikai eszközök éves karbantartása miatt – 2023. március 9-én (csütörtökön) szünetel az ügyfélfogadás 08:00 és 12:00 óra között.

Átvették okleveleiket a Veszprém vármegyei kormányablak-ügyintézők

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2023.már.1. szerda - 16:44
Március 1-jén ünnepélyes oklevélátadó rendezvényt tartottak a Veszprém Vármegyei Kormányhivatal Lasztovicza-termében, ahol 21 fő vehette át az immár VII. ütemben megvalósult kormányablak-ügyintézői képzés sikeres elvégzését igazoló oklevelét.

Összefogtak Veszprém vadászai a vármegye lakosainak egészségéért

Veszprém Megyei Kormányhivatal - Hírek - 2023.feb.24. péntek - 13:28
A Veszprém vármegyei vadásztársadalom felajánlása révén a Csolnoky Ferenc Kórház 2023-ban jelentős összeget fordíthat a vármegyében élő lakosok egészségügyi ellátásához szükséges eszközök fejlesztésére.

Oldalak

Feliratkozás Balatonfűzfő városának oldala hírolvasó – Veszprém megyei kormányhivatal csatornájára