A Magyar Falu Program keretében „Felelős állattartás elősegítése”

Nyomtatóbarát változatPDF változat
 

Lakossági felhívás és igényfelmérés!

A Magyar Falu Program keretében a felelős állattartás elősegítése érdekében lehetőség nyílik a nem kívánt állatszaporulat szabályozására, veszettség elleni védőoltás beadására, illetve mikrochippel történő megjelölésre.


Pályázati határidő: 2021. július 9. 12:00 óra

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Magyarország Kormánya a Magyar Falu Program keretében „Felelős állattartás elősegítése” című alprogramhoz meghirdetett, MFP-FAE/2021 kódszámú pályázati kiírás keretében pályázatot hirdetett az 5000 fő, és ez alatti lakosságszámú települések számára a felelős állattartást elősegítő, a település lakóinak tulajdonában lévő ivartalanítási programra, az állatok veszettség elleni védőoltással történő beoltására, valamint mikrochippel történő megjelölésére.

Pályázatot benyújtani Balatonfűzfő város lakóinak tulajdonában lévő kutyák, macskák állatorvos által elvégzett alábbi intézkedések támogatására lehet:

  • kutyák, macskák ivartalanítására,
  • kutyák, macskák veszettség elleni összetevőt tartalmazó monovalens védőoltására,
  • kutyák mikrochippel (transzponderrel) történő megjelölésére (kizárólag ebek esetében).
A fenti tevékenységek támogatására vonatkozó pályázat benyújtásához településünk önkormányzata felméri az állattartói igényeket, ezért kérjük a Tisztelt Állattartókat, hogy a mellékelt IGÉNYFELMÉRŐ LAP kitöltésével, illetve beküldésével jelezzék szándékukat, hogy élni kívánnak-e a lehetőséggel, azaz az ingyenesen elvégzett ivartalanítás, védőoltás, mikrochip megjelölés lehetőségével!
 
Az IGÉNYFELMÉRŐ LAPOT kérjük, hogy legkésőbb 2021. július 9. 12:00 óráig kitöltve, aláírva eljuttatni szíveskedjenek e-mailben az Olt-Alom Állatvédő Egyesületnek, az oltalomallatvedoegyesulet@gmail.com és a noti.attila@balatonfuzfo.hu címre vagy személyesen: Balatonfűzfői Közös Önkormányzati Hivatal 8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1. Porta melletti dobozba helyezéssel.
 
Pályázattal kapcsolatos kérdések: Olt-Alom Állatvédő Egyesület, Tel: +36-20-591-72-12
 
Amennyiben a pályázat támogatásra kerül, úgy a későbbiek folyamán az igénylők részére részletes tájékoztatást nyújtunk.
 
Nyertes pályázat esetén az igények teljesítése az igényfelmérő lap beérkezési sorrendjének alapján történik.

A mellékelt igényfelmérő lap letölthető: ITT