Hírek

Beküldve: 2020.11.18.

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Magyarország Kormánya 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletével a veszélyhelyzet kihirdetéséről döntött.

A katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése értelmében veszélyhelyzetben a települési önkormányzat képviselő-testületének feladat- és hatáskörét a polgármester gyakorolja.
A fenti jogszabályhelyek alapján bizottsági és képviselő-testületi ülések nem tarthatók.

                                                                                              Szanyi Szilvia
                                                                                               polgármester

Kormány rendelet: ITT
2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése: ITT

 
Hírek

Lakossági tájékoztató


Balatonfűzfő-Fűzfőfürdő Felsővillasor utca forgalmi rendjének megváltoztatásáról


Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot arról, hogy érintett lakossági kezdeményezésre végzett vizsgálatokat követően hozott 216/2020.(11.10.) számú KT határozat szerint a Felsővillasor utca 11. és 45. szám közötti útszakasz (az első két kereszteződés közötti szakaszon) a forgalmi irány megváltoztatására, valamint sebesség csökkentési és várakozást tiltó korlátozására kerül sor 2020. december 31-étől kezdődően.
tovább..
Hirdetmény

Katasztrófavédelmi tájékoztató a megfelelő CO érzékelőkről


Frissült a szén-monoxid-érzékelők listája

Új termékek kerültek fel a pozitív listára: egy szén-monoxid-érzékelő a „nem megfelelő” kategóriából átkerült a megfelelő berendezések közé, emellett a szakemberek még négy terméket ítéltek meg úgy, hogy biztonságosan figyelmeztetheti a háziakat a mérgező gáz jelenlétére.

tovább..
Hírek

Dr. Dézsi Zoltán háziorvos helyettesítése


Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.11.27-én Dr. Dézsi Zoltán háziorvost Dr. Rimay László háziorvos helyettesíti saját rendelőjében, saját rendelési idejében.

Megértésüket köszönjük!
  tovább..
Hírek

Megújult a Közösségi Ház földszinti épületrésze Balatonfűzfőn


Balatonfűzfő Város Önkormányzata a balatonfűzfői Közösségi Ház LEADER szellemiségű fejlesztésére 9,54 millió Ft összegű vissza nem térítendő, 100%-os támogatási intenzitású európai uniós támogatást nyert a Vidékfejlesztési Program (VP) „Helyi identitást és közösségi együttműködést segítő fejlesztések támogatása" című, VP6-19.2.1.-7-2-17 kódszámú pályázatán. A Fűzfőfürdő városrészen található Közösségi Ház földszinti épületrészének felújítása és akadálymentesítése befejeződött.
tovább..
Önkormányzat

Ügyfélfogadás szüneteltetése


JEGYZŐI UTASÍTÁS
4/2020. (11. 13.)
 
A Balatonfűzfői Közös Önkormányzati Hivatalban az ügyfélfogadás szüneteltetését rendelem el 2020. november 16. napjától a 478/2020. (XI. 3.) Korm. rendelettel kihirdetett veszélyhelyzet megszűnésének napjáig.
A személyes ügyfélkapcsolat kizárólag az ügyintézővel előre egyeztetett, halaszthatatlan ügyben – mérlegelést követően – lehetséges.
tovább..
Önkormányzat

Rendkívüli képviselő-testületi ülés


Meghívó Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2020. november 02-án (hétfőn) 08.00 órai kezdettel rendkívüli ülést tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom

Az ülés naprendje:
1. 2020. őszi fás szárú zöldhulladék elszállítás
             Meghívott: Nemes Károly a Fűzfői Vagyonkezelő Kft. ügyvezetője
 
tovább..
Önkormányzat

Humán Bizottság ülése - zárt


Értesítem, hogy Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Humán Bizottsága 2020. október 29-én (csütörtökön) 8.00 órai kezdettel ZÁRT ülést tart.

Az ülés helye:
Városháza – Kompolthy terem – 8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1.
 
Az ülés napirendje:
  1. A Fűzfői Vagyonkezelő Kft. felügyelő bizottsága
  2. Szociális támogatási kérelmek elbírálása
tovább..
Önkormányzat

TTKPB ülés


Értesítem, hogy Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Településfejlesztési, Településüzemeltetési, Környezetvédelmi és Pénzügyi Bizottsága 2020. október 29-én (csütörtökön) 9.00 órai kezdettel rendes nyilvános bizottsági ülést tart, melyre ezennel tisztelettel meghívom

Az ülés helye:
Városháza – Kompolthy terem – 8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1.
 
Az ülés napirendje: tovább..
Önkormányzat

Rendkívüli képviselő-testületi ülés


Meghívó Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2020. október 29-én (csütörtök) 10.00 órai kezdettel rendkívüli ülést tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom

Az ülés naprendje:

 
1. 2019. évi belső ellenőrzési jelentés
  • Meghívott: dr. Hosszúné Szántó Anita belső ellenőr
tovább..
Feliratkozás Tartalommegosztás csatornájára