Tájékoztató veszélyhelyzet kihirdetéséről


Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Magyarország Kormánya 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletével a veszélyhelyzet kihirdetéséről döntött.

A katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése értelmében veszélyhelyzetben a települési önkormányzat képviselő-testületének feladat- és hatáskörét a polgármester gyakorolja.
A fenti jogszabályhelyek alapján bizottsági és képviselő-testületi ülések nem tarthatók.

Lakossági tájékoztató


Balatonfűzfő-Fűzfőfürdő Felsővillasor utca forgalmi rendjének megváltoztatásáról


Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot arról, hogy érintett lakossági kezdeményezésre végzett vizsgálatokat követően hozott 216/2020.(11.10.) számú KT határozat szerint a Felsővillasor utca 11. és 45. szám közötti útszakasz (az első két kereszteződés közötti szakaszon) a forgalmi irány megváltoztatására, valamint sebesség csökkentési és várakozást tiltó korlátozására kerül sor 2020. december 31-étől kezdődően.

Katasztrófavédelmi tájékoztató a megfelelő CO érzékelőkről


Frissült a szén-monoxid-érzékelők listája

Új termékek kerültek fel a pozitív listára: egy szén-monoxid-érzékelő a „nem megfelelő” kategóriából átkerült a megfelelő berendezések közé, emellett a szakemberek még négy terméket ítéltek meg úgy, hogy biztonságosan figyelmeztetheti a háziakat a mérgező gáz jelenlétére.

Tájékoztatás illegális lakossági hulladék elhelyezéséről


ÉB 2018 KONZORCIUM tájékoztatója elérhető: ITT

Dr. Dézsi Zoltán háziorvos helyettesítése


Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.11.27-én Dr. Dézsi Zoltán háziorvost Dr. Rimay László háziorvos helyettesíti saját rendelőjében, saját rendelési idejében.

Megértésüket köszönjük!
 

Megújult a Közösségi Ház földszinti épületrésze Balatonfűzfőn


Balatonfűzfő Város Önkormányzata a balatonfűzfői Közösségi Ház LEADER szellemiségű fejlesztésére 9,54 millió Ft összegű vissza nem térítendő, 100%-os támogatási intenzitású európai uniós támogatást nyert a Vidékfejlesztési Program (VP) „Helyi identitást és közösségi együttműködést segítő fejlesztések támogatása" című, VP6-19.2.1.-7-2-17 kódszámú pályázatán. A Fűzfőfürdő városrészen található Közösségi Ház földszinti épületrészének felújítása és akadálymentesítése befejeződött.

Klímatudatossági játék 3. kör


Klímatudatossági játék 3. kör

Nyeremény: Minden 10. kitöltő modern, környezetbarát kivitelű szendvics csomagolót (https://www.profibag.net/kategoria/szendvics-csomagolas/) kap ajándékba!

Éves emlékeztető


Jobb minőségben elérhető: ITT
 

Ügyfélfogadás szüneteltetése


JEGYZŐI UTASÍTÁS
4/2020. (11. 13.)
 
A Balatonfűzfői Közös Önkormányzati Hivatalban az ügyfélfogadás szüneteltetését rendelem el 2020. november 16. napjától a 478/2020. (XI. 3.) Korm. rendelettel kihirdetett veszélyhelyzet megszűnésének napjáig.
A személyes ügyfélkapcsolat kizárólag az ügyintézővel előre egyeztetett, halaszthatatlan ügyben – mérlegelést követően – lehetséges.

Klímatudatossági játék 2. kör


Nyeremény: Minden 10. kitöltő modern, környezetbarát kivitelű szendvics csomagolót (https://www.profibag.net/kategoria/szendvics-csomagolas/) kap ajándékba!

Főnyeremény: mindkét kategóriában: 2 db felnőtt belépő a Veszprémi Állatkertbe vagy a Fővárosi Állat- és Növénykertbe (a nyertes választhat)!
 

Oldalak

Feliratkozás Balatonfűzfő városának oldala RSS csatornájára