Tájékoztatás az újabb intézkedésekről

 

A minden eddiginél nehezebb, március 8-tól március 22-ig tartó két hétben életbe lépő újabb védelmi intézkedések a következők:
 

Tájékoztató veszélyhelyzet kihirdetéséről


Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Magyarország Kormánya 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletével a veszélyhelyzet kihirdetéséről döntött.

A katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése értelmében veszélyhelyzetben a települési önkormányzat képviselő-testületének feladat- és hatáskörét a polgármester gyakorolja.
A fenti jogszabályhelyek alapján bizottsági és képviselő-testületi ülések nem tarthatók.

Lakossági tájékoztató


Helyijáratos autóbusz közlekedés szüneteltetéséről

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot arról, hogy a rendkívüli járványveszély elleni védekezésre hivatkozással történő kormányzati bejelentés szerint az óvodák és iskolák 2021. március 9-től 2021. április 7-ig (a tavaszi szünet végéig) felügyeletet biztosítanak. Mivel településünkön az Önkormányzatunk által működtetett helyi járatos autóbusz menetrendjét célzottan az iskolai tanítási rendhez igazítottuk, így ezen időszakra vonatkozóan - nagy valószínűséggel - nem lesz gyakorlati igény a szolgáltatásra.

Ügyfélfogadás szüneteltetése


Tisztelt Ügyfeleink!
 
A Balatonfűzfői Közös Önkormányzati Hivatalban az ügyfélfogadás – a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Korm. rendeletben foglaltakra tekintettel - 2021. március 8. napjától 2021. március 19. napjáig szünetel.
Ezen időszak alatt a 06-88/596-900-as telefonszámon, a www.balatonfuzfo.hu honlapon megadott e-mail címeken, vagy hivatali kapun keresztül (BFUZFO 505084122) érhetik el munkatársainkat.
Megértésüket köszönjük.

VOLÁNBUSZ Zrt. közleménye


Magyarország Kormánya arról döntött, hogy 2021. március 8-ától az óvodák és az általános iskolák április 7-ig bezárnak, március 22-ig pedig az üzletek zárva tartanak, a szolgáltatások szünetelnek.
 

BalKOM Kft. tájékoztatója


Tisztelt Ügyfeleink!

Figyelembe véve a Kormány március 4-i lezárásról szóló bejelentését, a koronavírus járvány terjedésének megakadályozása és a járvánnyal összefüggő kockázatok csökkentése érdekében személyes ügyfélszolgálatunk működtetését 2021. március 8-tól visszavonásig szüneteltetjük.

Személyes ügyintézés helyett az alábbi elérhetőségeinken állunk rendelkezésére.

Telefonos ügyfélszolgálatunk elérhetősége: 06-88-438-688.

VMKH Környezetvédelmi Osztály végzése


Veszprém Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi Osztály végzése a VE-09/KTF/00584/2021. ügyiratszámon indult közigazgatási hatósági eljárásban közmeghallgatás tartásának elrendeléséről.

A teljes végzés megtekinthető: ITT

E.ON üzemszünet értesítése


Tisztelt Lakosság!

Szolgáltatásaink kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajtunk végre hálózatunkon. A tervszerű fejlesztések elvégzéséhez elengedhetetlen a szolgáltatás időszakos szüneteltetése. Ezért a településükön áramszünet várható a következő időszakban:

Fűzfői Vagyonkezelő Kft. lakossági tájékoztatója


Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy Balatonfűzfő természeti értékeit figyelembe véve, a lakossági jelzések és szakértői állásfoglalás birtokában a Fűzfői Vagyonkezelő Kft. március 15-ig fakivágási, gallyazási munkálatokat fog végezni.

Ez esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!

Kálmán András
ügyvezető igazgató
Fűzfői Vagyonkezelő Kft  

Lakossági tájékoztató


Vasúti átjárók ideiglenes zárásáról


Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot arról, hogy „Szabadbattyán - Balatonfüred vonalszakasz villamos üzem kiépítése, állomások részleges akadálymentesítése, felsővezeték építési, vasútépítési és kiegészítő építési munkáinak tervezése és kivitelezése” megnevezésű projekt keretében a vasúti útátjáróknál történő munkavégzés miatt az alábbi útlezárásokkal kell számolni:

Oldalak

Feliratkozás Balatonfűzfő városának oldala RSS csatornájára