Pályázati felhívás


Balatonfűzfő Város Önkormányzata meghirdeti a közérdekű kultúrális és sportprogramok, valamint nonprofit szervezetek és közösségek 2021. évi pályázati támogatását

A teljes pályázati kiírás megtekinthető: ITT
 

COVID-19 fertőzés elleni vakcina beadásához hozzájáruló nyilatkozat


Tisztelt Lakosság!

Jelentősen meggyorsítja a vakcina beadásával járó adminisztrációt, ha az oltásra érkező személyek magukkal viszik a hozzájáruló nyilatkozatot. Kérjük, ha teheti, akkor nyomtassa ki, töltse ki és vigye magával az oltásra a nyilatkozatot, akár háziorvosi rendelőbe, akár kórházi oltópontra hívják Önt!

Balatonfűzfő Város Önkormányzata


A hozzájáruló nyilatkozat letölthető: ITT

Tájékoztató veszélyhelyzet kihirdetéséről


Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Magyarország Kormánya 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletével a veszélyhelyzet kihirdetéséről döntött.

A katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése értelmében veszélyhelyzetben a települési önkormányzat képviselő-testületének feladat- és hatáskörét a polgármester gyakorolja.
A fenti jogszabályhelyek alapján bizottsági és képviselő-testületi ülések nem tarthatók.

Balatonfűzfő Településrendezési eszközeinek 5. módosítása

 
2020. júliusában tájékoztattam a Tisztelt Lakosságot és az Ingatlantulajdonosokat, hogy Balatonfűzfőn a Településrendezési eszközök módosítása indul a 39/2020. (02.18.) Kt. határozat és a 114/2020. (05.20.) polgármesteri határozat alapján a Balatoni Bob- és Szabadidő park területén (1498/224 hrsz) fejlesztés céljából.
 
A partnerségi egyeztetés Balatonfűzfő város Önkormányzat Képviselő-testületének a Partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 8/2017. (V.4.) számú rendelete szerint zajlik.
 

VMKH Földhivatali Főosztály hirdetménye


Veszprém Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály 412900/2021. ügyiratszámú hirdetményének a kifüggesztése.
Teljes hirdetmény megtekinthető: ITT

VMKH Földhivatali Főosztály hirdetménye


Veszprém Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály 412824/2021. ügyiratszámú hirdetményének a kifüggesztése.
Teljes hirdetmény megtekinthető: ITT

DRV Zrt. vízhiány és nyomáscsökkenés értesítése


Tájékoztatásul közöljük, hogy Balatonfűzfő településen az alábbi területeken:
 
Hóvirág u., Árpád u., Rezeda u., Rozmaring u., Búzavirág u., Mámatető u., Kilátó u., Papkeszi u., Diófa u., Hegyalja u., Ady u., Tölgyfa u., Hegyköz u., Árok u., Fürj u., Papvásár u., Erkel u., Kodály u., Liszt u., Vadrózsa u., Kökény utcákban 2021. június 15-én 9:00-12:00 között karbantartási munkák miatt vízhiány és nyomáscsökkenés várható.

Hirdetmény biztonsági jelentésről


Hirdetmény a Ravago Building Solutions Hungary Kft. (székhely: 1117 Budapest, Hengermalom u. 47/a) 8184 Balatonfűzfő, Almádi Út 4. szám alatti telephelyére vonatkozó alsó küszöbértékű veszélyes anyagokkal foglalkozó üzem biztonsági jelentése nyilvános változatának hozzáférhetővé tételéről, egyben az ezzel kapcsolatos észrevételi lehetőség időpontjának és helyének meghatározásáról.

A hirdetmény megtekinthető: ITT

Tájékoztatás az idegenforgalmi adóval kapcsolatban


Tisztelt Ügyfeleink!
 
Az önkormányzati adóhatóság tájékoztatja a Tisztelt Adózókat, hogy a Kormány a 319/2021. (VI.9.) Korm. rendelettel módosította az egyes, veszélyhelyzet ideje alatt alkalmazandó gazdasági szabályokról szóló 498/2020. (XI.13.) Korm. rendeletet:
„ 1. § Az egyes, a veszélyhelyzet ideje alatt alkalmazandó gazdasági szabályokról szóló 498/2020. (XI. 13.) rendelet a következő 2/B. §-sal egészül ki:

Strabag Általános Épitő Kft. felhívása


Tisztelt Lakók, Gépjármű-tulajdonosok!
 

Oldalak

Feliratkozás Balatonfűzfő városának oldala RSS csatornájára