Tájékoztató a behajtási engedélyekről

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a vagyon- és személybiztonság valamint a biztonságos közlekedés védelme érdekében a 8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1. szám alatti (Polgármesteri Hivatal épületét körülvevő) területre kiadott gépjármű behajtási engedélyek 2020. dec. 31. nappal visszavonásra kerülnek. A területre behajtani és azon áthajtani, valamint ott parkolni a továbbiakban kizárólag új, érvényes behajtási/parkolási engedély birtokában lehet.
Behajtási/parkolási engedélyt elektronikus úton Ügyfélkapu hozzáféréssel a https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap oldalon (Ágazat: Településüzemeltetési ügyek, Ügytípus: Útvonalengedély, kérelem tárgya: „behajtási tilalommal védett forgalmú közterületi engedély”), illetve személyesen a honlapról letölthető behajtási engedély kérelem nyomtatvány kitöltésével és  – a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett – a jegyzői titkárságon történő leadásával igényelhetnek. Az eljárás illetékmentes. Az engedélyek kezdő időpontja 2020.01.01.
A parkolóhelyek korlátozott számára tekintettel parkolási engedély kizárólag a Hivatalban fellelhető intézmények dolgozói számára biztosított. Amennyiben ügyintézés céljából keresik fel Hivatalunkat, kérjük, a Bugyogóforrás utca felől megközelíthető parkolót szíveskedjenek igénybe venni.
A szabálytalan átmenőforgalom korlátozásának betartását a közterület-felügyelet ellenőrzi.
Kérem tájékoztatásom szíves tudomásul vételét.
 
Balatonfűzfő, 2020.11.11.


                 Soltész Attila                                                                                  Szanyi Szilvia
                   jegyző                                                                                         polgármater

A teljes hirdetmény megtekinthető: ITT